witam,
to juz bedzie ze dwa tygodnie jak korzystam z myphone infinity 3g, kupiony w przedsprzedazy, za 850zl z dodatkami,
i powiem ze jestem mega zadowolony
wydajnosc smartphona bardzo wysoka, co zreszta pokazuje antutu > 28 tys punktow, wiecej jak samsung s4 ! i to sie przeklada na rzeczywistosc, wszystkie topowie, gierki 3D, bez mrugniecia okiem, bez lagów, na full detalach, w zyciu tyle nie pogralem na smartphonie zeby to sprawdzic, jednoczenie urzadzenie sie nie grzeje wiele , owszem czuc zwiekszona temp, ale tylko na tylnym panelu mniej wiecej w 1/5 od gory , co dla mnie bylo dziwne to temp nie przeklada sie na przedni panel
system kitkat, w pelni spolszczony, golutki, jak w nexus7, wrecz mialem wrazenie ze korzystam ze swojego tabletu, kitkat dziala sprawnie i plynnie, widget pogodowy z owcą mega !
jakosc wykonania pierwsza klasa, dwupanelowe goriila glass3, przedni panel wyniesiony 1-2 mm ponad ramke, boki aluminiowe, wyglad jak sony z, 4,7 cala - dobry rozmiar, kompaktowy, jeszcze sie w kieszoni miesci, IPS, 720p, ok 300 ppi, ogolnie dobry ekran
reszta to juz szczegoly, niezly aparat, tylni 8Mpx z ekstrapolacja do 13 mpx, na dworze ok, w pomieszczeniu ... coz to nie lustrzanka, do tego hdr, autofocus, lampa,
glosnik spoko, bateria niby 2000mAh, ale jak juz skonczylem sie bawic, to spokojnie 2-3 dni zyje
ogolnie jestem zadowolony, to byla dobra inwestycja, wolalem wersje 3G ze wzgledu na wydajnosc, jak takze ze nie potrzebuje LTE, i wybralby znow to sami,
polecam, w razie pytan, piszcie