Witam.Jutro przenoszę nr do play i wybrałem tlefon Htc Desire.Miałem okazje się nim chwile pobawić.W następny tydzień przyszedłem sprawdzić czy jest na Android 2.2 nie wiedzeli jak to sprawdzić ale im jakoś pomogłem i jest na 2.2. Ze względu na to ze jest u nas jeden punk play zarezerwowałem ten tel wcześniej.Jak zauważyłem zapomieli wyjąć z niego baterie jak mi wcześniej go pokazywali i tydzień w nim sedziała bateria ale tel był wyłączony .Czy to może ma jakis wpływ na baterie ? Według mnie nie ale pytam z ciekawości ? Jest chyba jescze jeden nieruszany egzemplarz ale pewnie nie będę chcieli mi go dać. Chciałem sie tez spytać o aplikacje na adroida może juz było poruszane na tym forum co jest przydatne co nie spowalnia systemu i rozładowuje mocno baterie ? Wczoraj siedziałem do pozna na stronie android market i wybrałem z opinii kilka aplikacji.NIe wiem jeszcze jak z przeglądarka do internetu podobno opera mini jest dobra ? co z nawigacja ? Czy te co wybrałem moge zainstalować są ok ? Które wyrzucic a jakie dodac ? Zamówiem tez folie poliwenglanowa 3mk na wyswietlacz.Czytałem podobno ze te wyświetlacze sie nie rysują choc moim zdaniem każdy sie porysuje.Czy dotyk na tej foli będzie chodził sprawianie tak jak by jej nie było ? na Moim Starym F 480 było ok. Oto kilka aplikacji które chce zainstalować na Htc androida 2.2 . Co byście jeszcze plecili a co z tych nie instalowali ?
Twitter
Wyszukiwanie głosowe
Google Translate
PowerAMP Full Version
WiFi Manager
Wifi Analyzer
ES File Explorer
Wheres My Droid
Tiny Flashlight + LED
Talking Tom Cat Free
Voice Changer Ultra
Guitar : Solo Lite