• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #354347  autor: Asiczka33
 22 sie 2009, 16:58
Witam,
interesuje mnie zakup telefonu Samsung i550w, jednak jest on tylko sprzedawany w Play... i stąd moje pytanie: czy jeśli kupię ten telefon na Allegro (razem z gwarancją z Play), a ja jestem użytkownikiem Orange, to czy to ma jakieś znaczenie? Czy nie będzie kłopotów z ewentualnym rozpatrzeniem gwarancji? I czy np. jeśli telefon był zakupiony w salonie Play w Poznaniu, to czy mogę oddać go na gwarancję w salonie w Krakowie? Czy muszę jechać do Poznania?

I jeszcze pytanie, czy jeśli wsadzę tam kartę Orange ( telefon jest bez simlocka) to czy bez problemu będzie można korzystać ze wszystkich jego funkcji m.in. gps i wifi?

Proszę o przeniesienie tego postu jeśli umieściłam go w złym dziale (ale ten wydawał mi się najbardziej odpowiedni).
 #354351  autor: telemaniak93
 22 sie 2009, 17:22
Asiczka33 pisze:Witam,
interesuje mnie zakup telefonu Samsung i550w, jednak jest on tylko sprzedawany w Play... i stąd moje pytanie: czy jeśli kupię ten telefon na Allegro (razem z gwarancją z Play), a ja jestem użytkownikiem Orange, to czy to ma jakieś znaczenie? Czy nie będzie kłopotów z ewentualnym rozpatrzeniem gwarancji? I czy np. jeśli telefon był zakupiony w salonie Play w Poznaniu, to czy mogę oddać go na gwarancję w salonie w Krakowie? Czy muszę jechać do Poznania?

I jeszcze pytanie, czy jeśli wsadzę tam kartę Orange ( telefon jest bez simlocka) to czy bez problemu będzie można korzystać ze wszystkich jego funkcji m.in. gps i wifi?

Proszę o przeniesienie tego postu jeśli umieściłam go w złym dziale (ale ten wydawał mi się najbardziej odpowiedni).
Jeśli jesteś użytkownikiem Orange to w niczym to nie przeszkadza. Z usługi gwarancji możesz skorzystać w każdym salonie Play.

#354352  autor: Asiczka33
 22 sie 2009, 17:24
dziękuje :)

#354359  autor: kowcio
 22 sie 2009, 18:11
Asiczka33 pisze:I jeszcze pytanie, czy jeśli wsadzę tam kartę Orange ( telefon jest bez simlocka) to czy bez problemu będzie można korzystać ze wszystkich jego funkcji m.in. gps i wifi?
I z tym takze nie będzie problemów :)