• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #342757  autor: czlowiekzklasa
 25 cze 2009, 00:51
Poszukuję słuchawki bluetooth. Warunki jakie musi spełniać:
- długi czas czuwania i rozmów
- wygodna
- musi dobrze współpracować z SE k800i
-jak najniższa cena jest mile widziana
-ładny wygląd.
Ważna jest jak najniższa cena, ponieważ rzadko będę z tego korzystał - tylko w trakcie jazdy samochodem lub rowerem. Przydałaby się też regulacja głośności, o ile to potrzebne. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

#342773  autor: Osk92
 25 cze 2009, 10:02
Kiedyś miałem SE HBH-PV705, sprzedałem, bo było kompletnie bezużyteczne.
Ale jako samo urządzenie sprawowało się bardzo dobrze. Może to już nie jest najnowsza słuchawka tego typu, ale spełnia swoje zadania w 100%, ma mocną baterię, nietrudno się ją paruje z telefonem. Nie powinna być oszałamiająco droga, jest regulacja głośności.

#342798  autor: kowcio
 25 cze 2009, 11:58
Ja posiadam słuchawkę BT Samsung WEP185 (kupiłem ją na początku maja 2008 roku). Przyznam bez bicia, że często ją używam. Bateria wytrzymuje bardzo długo (nie, ile trzyma tego nie powiem, bo ją ładuję wg mojego uznania żebym przypadkiem nie poszedł gdzieś z rozładowaną słuchawką), dobrze i wygodnie ją się nosi, klawisze głośności są, klawisz odbierania rozmów także, do tego mała ładowarka (wszędzie można ją zabrać ze sobą), do tego jest mała i lekka. Swoją kupiłem w jednym sklepie za 49 PLN, co uważam za rewelacyjną cenę. Jestem zadowolony i nie widzę potrzeby wymiany tej słuchawki na coś nowszego, lepszego. Zdecydowanie polecam.

#342806  autor: Mordrag
 25 cze 2009, 12:37
Z czystym sumieniem mogę polecić motorolę h300i. Czas działania długi (2 tygodnie spokojnie) Co ciekawe nie posiada baterii jak inne słuchawki, zasilana jest z paluszki R3 na alkaicznej wytrzyma 2 tygodnie, na akumulatorku jeszcze więcej, jakość bardzo dobra bez problemu działa na k600i, p1i oraz na k800i. Posiada przyciski do regulacji głosności, przycisk do odbierania, zakańczania, wybierania głosowego rozmowy. W przypadku słabej baterii informuje poprzez ciche tony. Jak bateria się rozładuje to można nawet w kiosku kupić.