michalek94 pisze:Ludzie przede wszystkim kupuja bo nie maja kasy na oryginalny sprzet a chca sie polansowac i pokazac ze prawie iPhone

albo mam NokLe N95 i normalny czlowiek nie zobaczy roznicy jezeli nie zna sie na telefonach i szczena opada i w ogole super wypas crazy jazzy i nie wiem co jeszcze

Nie maja kasy ? Toz ta Nokla N95 kosztuje tylko co prawdziwa Nokie N73 NOWA !!!
No ale N73 to szpan we wsi zadnen
Ja wlasnie kupilem N73 "prawie" Nokie jak dojdzie to zrobie test i mnostwo fotek.
Spojrz na SciPhona i68+ na filmy youtube bajerek co ?
Shake control ... super bajer ... ale ale... gosciu ma problem z wytrzasnieciem piosenki do przodu i do tylu raz wychodzi tak raz siak ?
Przewijanie fotek palcem jak w nadgryzionym jablku ale przyjrzyj sie uwaznie ile razy
musi poprawiac bo nie chwycilo fotki. To denerwujace braki wychodzace po dluzszym czasie. Pozatym wystarczy porownac procki w tych podrobkach Iphona jest 100MHz w orginale 5 razy wiecej nie ma cudow musi muslic i odtwarzac w gigantycznej rodzielczosci filmy jak 174x144 z kompresja ktora powoduje jedynie odraze. Ale filmy odtwarza nie.
O braku EDGE czy w starszych podrokach Javy nie wspomnę przez litosc. Przegladarka stron nie radzi sobie czasami nawet z wersjami lite a co dopiero z duzymi stronami.
8GB to one maja jak wlozysz karte bo w srodku ze 100MB maja