MADMAX pisze:Podejrzewam jednak, że skórka Krussela będzie przekraczała założoną granicę 50zł

Mówi się trudno, będzie trzeba dołożyć. Wolę dać więcej, a mieć coś porządnego i na kilka lat, niż za jakiś czas płakać za telefonem

Jednak mimo wszystko takie coś ochroni mo trochę telefon. I chyba na coś takiego się zdecyduję.
MADMAX pisze:Kupowałem w jednym z komisów na poznańskim deptaku (chyba w tym obok starego browaru, wejście od ul.Krakowskiej)
Za ile - nie pamiętam niestety...

Ok, jak będę miał więcej czasu i natchnienia, to przejadę się tam (gdyby było lato, to pieszo

), blisko mam, także problemu nie ma. Rozumiem, że taka kabura będzie bardziej uniwersalna, tak? Wiecznie tego telefonu mieć nie będę, ale planuję przynajmniej rok (no niestety, teraz brak funduszy na nowe cuda techniki), a na rok nie będę kupował kabury za tyle kasy, mija się z celem
MADMAX, ta Twoja kabura jest dość miękka w środku? Dobrze chroni telefon? Na tym mi bardzo zależy
Ale chyba jednak będę musiał tam się wybrać, akurat tam sporo komisów jest, więc można zrobić kurs

Bo tak z allegro za tyle to raczej bałbym się kupować, wolę wcześniej zrobić przymiarkę i zobaczyć czy przypadnie mi do gustu

Wielkie dzięki za odpowiedź