Czy warto? Hymm... na pewno lepiej mieć coś takiego niż nie <spostrzegawczy>

Aczkolwiek uważam że w sumie do niczego się to nie przydaje, jeśli popatrzeć na to z punktu widzenia drukarki, to trochę małe te zdjęcia drukuje - osobiście wolałbym większe, a to przy okazji wyklucza się z "kieszonkowym gażdżetem". Można zrobić z tego naklejki, no ale ja już mam trochę więcej niż 10 lat i co mam niby z taką naklejką zrobić? Przylepić sobie na czoło, czy na drogocenny 'cztero-calowy' wyświetlacz Tuch'a HD?
No przepraszam, jedyne zastosowanie tych nalepek to że mógłbym przylepić ją na pocztówke z wakacji (np moja fotka), lecz za 600 zł jestem wstanie się obejść bez tego "luksusu". Godne uwagi jest to że nie wymaga to tuszu, pytanie tylko ile z kolei kosztują te "magiczne" karteczki? (60zł, 30 sztk. ;/) Podsumowując: fajne, ciekawe urządzenie, lecz mimo to że jestem w jakimś tam stopniu gadżeciażem to mnie jakoś zbytnio to nie przekonuje

Zdjęcia zdecydowanie bardziej wolę oglądać na komputerze niż w formie papierowej, kiedy już decyduję się na tą drugą formę to już w trochę większym formacie...