• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #277316  autor: darkhunter12
 15 lip 2008, 09:04
Witam wszystkich. Otóż dwa dni temu wziąłem w abonamencie play'a telefon Toshiba TS705.
Wszystko ładnie pięknie, z telefonu jestem nawet zadowolony, ale jest jeden problem, duży problem. Do telefonu dołączony był program, którym bez problemu mogę przerzucać muzykę, filmy i zdjęcia na telefon i z powrotem, ale nie mogę zgrać żadnej gierki bo tylko te trzy typy plików rozpoznaje owy program. Niestety szukałem w necie, ale nie znalazłem sposobu na zrzucenie gier na ten telefon jako, że dużo programów jakie zainstalowałem do telefonów nie miały supporta do tej komórki. Bardzo proszę o pomoc i znalezienie sposobu na zrzucenie jakiejkolwiek gierki na ten telefon - z góry dzięki!

#277320  autor: Prezesek
 15 lip 2008, 09:27
A przez kartę pamięci ??? Może się da, spróbuj. Wystarczy tylko mieć czytnik kart.

#277334  autor: mol
 15 lip 2008, 10:03
Może spróbuj przez stronke www.laduj.pl ? Wrzucasz tam gierkę następnie wchodzisz na telefonie na stronkę: wap.laduj.pl i wpisujesz kod, który dostaniesz po uploadzie gierki.

#277336  autor: darkhunter12
 15 lip 2008, 10:05
Gdybym miał kartę pamięci to nie byłoby problemu bo wtedy telefon byłby widziany jako dysk wymienny.
Natomiast owej stronki nie znam już ją sprawdzam i dam znać jakie wyniki ;)

[ Dodano: 2008-07-15, 10:15 ]
Działa!!! :):) Stary masz u mnie piwo jak Cię spotkam :D

#277361  autor: Pb
 15 lip 2008, 12:23
Tośka może mieć zablokowaną funkcję wgrywania javy przez kabel/bluetooth...tak jak Huawei.

#277935  autor: darkhunter12
 17 lip 2008, 17:30
Same problemy z tym telefonem :P
Teraz mi jeszcze pomóżcie z tym prosiłbym bardzo:
Mianowicie kupiłem dzisiaj kartę pamięci 1GB marki Kingstone - czytałem że działa bez problemu. No i faktycznie włożyłem kartę kartę telefon widzi działa jak powinien ba nawet pliki w telefonie na ową kartę przeniosłem bez problemu. Natomiast gdy podłączam telefon do komputera to nie widzi mi go jako dysku wymiennego!! Przeinstalowywałem sterowniki szukałem na necie ale nic nie znalazłem. Błagam o pomoc!

#278309  autor: yagi
 19 lip 2008, 16:14
darkhunter12 pisze:Przeinstalowywałem sterowniki szukałem na necie ale nic nie znalazłem. Błagam o pomoc!
A co na to instrukcja obslugi? Moze w ustawieniach trzeba przejsc w tryb pamieci masowej?

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#297537  autor: majsterzmc
 13 lis 2008, 22:53
Mógłbyś mi powiedzieć skąd ściągasz i jakie gry na Toshibe Ts705?? Mi żadna nie chce się uruchomić:(
P L X HeLP