• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #283939  autor: Tvinki
 20 sie 2008, 14:14
Witam posiadam Nokie N95 8GB i tak najpierw mam problem z podłączeniem do kompa gdyż gdy podłączam pojawiają mi się na ekranie 3 komunikaty :

1Mass Storage
2Webcan
3COM Port

jak klikam na 1 to nic się nie dzieje
jak klikam na 2 to kamerka do komputera się włącza
jak klikam na 3 to zainstaluję urządzenie w komputerze i to wszystko

nie wiem jak wejść np. tak by sobie muzykę wgrać czy coś w tym stylu gdzieś w telegfonie jeszcze trzeba wejść czy jak ????

A DRUGĄ SPRAWĄ JEST APARAT W TELEFONIE

otóż nie wiem jak go ustawić by robił leprze zdjęcia bo się kompletnie na tym nie znam :( Powiedzcie jakie wy macie ustawienia czy coś

Bardzo proszę o pomoc :D

mod: zmieniłem temat na zgodny z regulaminem, z powodu że nie jest to n95 8gb przenosze do inni producenci.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2008, 19:21 przez Tvinki, łącznie zmieniany 1 raz.

Tvinki

#283941  autor: fortel
 20 sie 2008, 14:25
A czytac instrukcji sie nie chce?Tam jest wszystko jak,,soltys krowie przy rowie'' wylozone.Widze ze miales/masz telefonow jak mrowek w w mrowisku wiec wiesz jak wyglada instrukcja a jak nie masz to sciagnij z polskiej strony Nokii.A co do kompa to...zacznij od strony Nokii i sciagnij PC SUIT i zinstaluj{w kompie musi byc Windows xp lub nowszy...Instrukcja obslugi aparatu jest a:w instrukcji obslugi telefonu ...b:w samym telefonie,w Multimediach :twisted:

#283942  autor: Gela
 20 sie 2008, 14:37
Jak patrze na komunikaty, co ci wyskoczyly to masz jakąs chinska podróbe a nie nokie :lol: