• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #264350  autor: Pb
 01 maja 2008, 00:08
Hej,słyszałem,że w niektórych modelach NECa montowane są po 2 baterie.Czy to prawda?

#265310  autor: ignis
 08 maja 2008, 16:25
Ja miałam NEC-a e616v i oprócz podstawowej była jeszcze jedna zapasowa bateria, którą podmieniało się w razie potrzeby-telefon prawie natychmiast wyłączał się po sygnale rozładowania.

#271658  autor: thonka
 15 cze 2008, 19:27
tak jak pisze ignis. e616 to byla klapka i jedna bateria byla standardowa, taka ze tyl telefonu byl plaski, a druga byla o zwiekszonej pojemnosci, ale byla grubsza i nie wygladala ona z telefonem najlepiej (tyl telefonu wygladal jakby mial garba) wygodne to to tez nie bylo, gdy telefon nosilo sie w kieszeni, bo telefon sam w sobie byl wielki i uwierajacy kieszen, a co dopiero z odstajaca od calej bryly telefonu bateria...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet