Strona 2 z 4

Post:28 wrz 2006, 23:04
autor: Skaziu
Ok dzięki za odpowiedź a czy można oczekiwać że taka możliwość zostanie wprowadzona w nowszym sofcie :?:
I jeszcze jedno czy ten fon ma możliwość ustawienia budzenia na kilka dni(np.o różnych godzinach-taki "plan budzenia" :mrgreen: ) czy tylko na jeden.
Pozdro

Post:29 wrz 2006, 12:05
autor: Neutrine Ray
Watpie, ustawienie dzwonka mp3 nastrecza bardzo duzych trudnosci programowych, do tej pory niekomu sie to nie udalo, choc wielu probowalo, coz poczekamy, moze w koncu ktos opracuje na to metode.
Co do budzika to wydaje mi sie ze szybciej znajdziesz jakas Jave, ktora bedzie miala plan budzenia.

Post:29 wrz 2006, 13:10
autor: enzo
Skaziu pisze: jeszcze jedno czy ten fon ma możliwość ustawienia budzenia na kilka dni(np.o różnych godzinach-taki "plan budzenia" ) czy tylko na jeden.
z tego co widze to mozna ustawic 3 rozne alarmy, ktore beda niezalezne. Kazdy z nich moze miec jedna z 5 melodii oraz dzwonic w wybrane dni...

Post:07 paź 2006, 14:03
autor: Skaziu
A i jeszcze jedno czy ten możliwe jest wyłączenie dźwięku aparatu w tym telefonie bo np.K750 oryginalnie niestety tego zabrakło :?
Pozdrawiam

Post:07 paź 2006, 17:15
autor: Neutrine Ray
Skaziu pisze:A i jeszcze jedno czy ten możliwe jest wyłączenie dźwięku aparatu w tym telefonie bo np.K750 oryginalnie niestety tego zabrakło :?
Pozdrawiam
Tak, mozna,

Post:07 paź 2006, 21:56
autor: enzo
Skaziu pisze:A i jeszcze jedno czy ten możliwe jest wyłączenie dźwięku aparatu
jezeli zmienisz profil na wyciszony (czyli na same wibracje) to mozesz go wylacz, natomiast na glosnym profilu pozostaje dzwiek auto focusa.... i tak samo bylo w k750i

Post:09 paź 2006, 23:50
autor: Skaziu
enzo pisze:
Skaziu pisze:A i jeszcze jedno czy ten możliwe jest wyłączenie dźwięku aparatu
jezeli zmienisz profil na wyciszony (czyli na same wibracje) to mozesz go wylacz, natomiast na glosnym profilu pozostaje dzwiek auto focusa.... i tak samo bylo w k750i
Słyszałem o tym ale u mnie np.to NIE działało :| i nie można było w żadne sposób wyłączyć tego dźwięku(oprócz kabla serwisowego)
Pozdro

Post:10 paź 2006, 00:12
autor: Neutrine Ray
Czekaj, Ty mowisz o D900 czy K800i? Jezeli o D900 to jak wylaczyles to kablem serwisowym? ;) Wgrales patcha?

Post:21 paź 2006, 15:33
autor: Skaziu
Witam
Jestem w końcu szczęśliwym(przynajmniej mam taką nadzieję :mrgreen: )posiadaczem telefonu i rzeczywiście jest on bardzo dobry szczególnie pod względem wyglądy prezentuje się świetnie i odrazu rzuca się w oczy.Niestety ma on denerwujące błędy softu które są już opisane w temacie(ale miejmy nadzieje że się to zmieni).
Co innego z aparatem-przyznam się że trochę się na nim zawiodłem-zdjęcia jak na taki telefon przystało powinny być jednak lepsze,chociażby w porównaniu do K800(wiem wiem że on ma stabilizacje obrazu ale chyba jednak ogólnie optyka w nim zastosowana jest lepsza),co do filmów to naprawde są one świetnej jakości jak na telefon.
Dzisiaj,jeżeli ktoś jest zainteresowany,POSTARAM się wrzucić kilka fotek porównawczych z D900 i K800.
Pozdrawiam

Post:21 paź 2006, 19:47
autor: Neutrine Ray
Jedno jest pewne, jakosciowych zmian w sofcie nie bedzie. Zmiany o jakich mowimy moze przyniesc dopiero przesiadka na nowa platforme sprzetowa, SWIFT pod tym wzgledem nie bedzie juz rozwijany. WSzelkie innowacje sa teraz implementowane w 3G (QUALCOOM).
Co do fotek to mysle ze trzeba utworzyc room D900vsK800i's Foto.

Post:21 paź 2006, 20:54
autor: enzo
ja wlasnie skonczylem testowac k800i i tez mam dobry obraz porownania tych modeli, wiec moze sworzyc jakies porownanie obu telefonow....

Post:21 paź 2006, 21:20
autor: Neutrine Ray
Zakladaj temat D900 vs K800i, zrobi sie tez porownanie fotek o jakie postulowal jeden z userow.

Post:23 paź 2006, 16:12
autor: Skaziu
Niestety teraz mi się nie udało ale postaram się raczej napewno wrzucić te fotki w ten weekend.
Pozdrawiam

Post:23 paź 2006, 16:32
autor: Neutrine Ray
Skaziu pisze:Niestety teraz mi się nie udało ale postaram się raczej napewno wrzucić te fotki w ten weekend.
Pozdrawiam
Zaloz do tego osobny temat.

Post:23 paź 2006, 22:22
autor: Skaziu
Ale nie ma sensu żebym zakładał pusty temat skoro teraz nie mam fotek ani telefonu(K800)a więc niech to lepiej zrobi enzo który je ma :)
Pozdrawiam