Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam
Zdecydowalem sie na Netie lub na Neostrade. I teraz mi pomozcie. Linia telefoniczna TP jest na babcie, ktora wlasnie zmarla. Prawo do lokalu potwierdzone aktem notarialnym posiada ojciec. Ja chcialbym jak najszybciej zamieszkac w tym mieszkaniu i podpiac jakis internet najlepiej na siebie. Mobilny nie wchodzi w gre. Myslalem o Netii jednak konsultant powiedzial ze sprawa z cesja bedzie trwac i nawet 3 miesiace. Co zrobic by zalatwic to jak najszybciej. Jak zrobic tez by linia TP byla przepisana na mnie (wlasicielem prawnym jak juz pisalem jest ojciec). Jesli nie dalo by sie podpisac na mnie moge wziasc internet na ojca, jednak wolalbym by bylo to na moja osobe. Prosze o porady co zrobic by jak najszybciej miec tam internet.
Iść z ojcem do salonu TP i zrobić cesję. Przecież to trwa chwilę. I jeśli nie ma żadnych ograniczeń po cesji to wówczas mógłbyś już na siebie zamówić Internet. Tak mi się wydaję
elkanguro pisze:Iść z ojcem do salonu TP i zrobić cesję. Przecież to trwa chwilę. I jeśli nie ma żadnych ograniczeń po cesji to wówczas mógłbyś już na siebie zamówić Internet. Tak mi się wydaję
tylko trzeba uważać żeby przy cesji w punkcie TP nie zrobili umowy na czas określony, bo wtedy będzie problem z przeniesieniem do Netii