• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #308957  autor: telemaniak93
 07 sty 2009, 17:53
Mam takie pytanie czy Tp coś planuj tzn. jakieś nowe plany czy jakieś obniżenie kosztów czy coś w tym stylu? Moje pytanie z tond, że właśnie dostałem telefon (Pani przedstawiła się jako Tp) że jutro ktoś do mnie przyjedzie rozmawiać o obniżeniu abonamentu za telefon i Internet. A i mówiła, że będą w całej mojej miejscowości. Czy coś się zmieniło? Nic nie zamawialiśmy. Może jakaś oferta dla stałych klientów albo jakieś wręcz odwrotnie może namawianie do zwiększenia abonamentu a tylko tak mówią? No ale żeby aż przyjeżdżali? Odpowiedzcie proszę może coś wiecie?

#309145  autor: BL9393
 08 sty 2009, 15:31
TP prowadzi akcję sprzedaży aktywnej, ale przeważnie jest ona skierowana do firm i związana z multimediami.

Z opisu wynika, iż odwiedzi Cię 2 akwizytorów z WLRa podszywających się pod TP. Z tego co opisałeś to na 99% dialog, gdyż ten operator najczęściej ostatnimi czasy podszywa się pod TP.

Pozdrawiam ;)

[ Dodano: 2009-01-08, 15:32 ]
ps. nie ma nowych planów telefonicznych poza planami z rodziny doMowy. Pracownicy TP posiadają duży identyfikator ze zdjęciem. Identyfikator zrobiony na stałe, a nie wsuwaną plakietkę za 50gr :P

czas na Orange

#357074  autor: sonykuba
 02 wrz 2009, 15:53
Chodzi o to zeby czytac umowy a nie patrzec na ludzi z TP jak na zbawicieli. Kwestia tego ze na zasadach WLR sa teraz swiadczone lepsze oferty niz w TP. Wiec czytac umowy, bo przewaznie akwizytorzy gadaja nie pelna prawde.