Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Jeśli ma w Netii abonament telefoniczny to TPSA nie może pobierać opłaty za utrzymanie łącza, ponieważ jest ona zawarta w tym abonamencie. Opłata ta jest pobierana tylko gdy rezygnujesz z telefonu i chcesz mieć internet na łączach TPSA.
Z tego co się dowiedziałam to faktycznie istnieje opłata w kwocie 36,60 zł za utrzymanie lini w przyapdku przeniesienia numeru z TPSA. Ale niech wypowiedzą sie inni, bo nie dam sobie ręki obciąc, że tak faktycznie jest.
od roku mam numer przeniesiony z tp do netii (nie BSA) i mam tylko abo netii na tel i net - żadnyych innych opłat za utrzymanie linii
- a od kogo się dowiedział, że ma coś płacić za utrzymanie linii?
Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni
W przypadku WLR nie ma opłaty ze strony TP (płacisz jedynie aktywację u operatora alternatywnego). Opłata ta jest pobierana jedynie w przypadku
Number Portability (gdy przenosisz numer na inną infrastrukturę niż TP np do UPC)
To się mylicie i nie wiem skąd macie takie informacje przeniesienie numeru w ramach WLR z TPSA do alternatywnego Operatora kosztuje 50zł netto, czyli 61zł brutto.
Ja nie miałem żadnej opłaty. Chyba że wliczyli sobie to w abonament i rozłożyli na kilka miesięcy. Z kolei kumpel przenosił do ery stacjonarnej i zapłacił...
Ja właśnie by się upewnić zapytałem osobę, która pracuje dla alternatywnego opa i potwierdziła, że za przeniesienie numeru(WLR) płaci się TPSA za udostępnienie 61zł