• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #277901  autor: saleen
 17 lip 2008, 15:47
Cześc, potrzebuje bezprzewodowy internet GPRS na te 1,5 miesiąca do końca miesiąca. Do tego celu wezmę sobie oczywiscie nową kartę SIM u któregoś operatora, zapakuje ją do podłączonego przez USB telefonu który posłuży mi jako modem i chcę mieć internet.

Nie interesuje mnie żaden abonament bo jak wspomniałem potrzebuje to jedynie na 1,5 miecha. Tak więc pre-paid, pytanie tylko co wyjdzie najtaniej?

Z tego co narazie poszukałem, Plus oferuje pakiet 50MB danych za 10zł w Simplusie, taniocha. Wydaje mi się że to najtaniej na rynku. Prosiłbym zebyscie to potwierdzili albo wskazali mi inną, lepszą ofertę :D

#277905  autor: mariusz9a
 17 lip 2008, 16:01
saleen pisze:Wydaje mi się że to najtaniej na rynku
Na dzień dzisiejszy najtaniej (oczywiście nie licząc pakietu Internetowego w umowach minutowych w Plusie bo tam jeszcze taniej).
Z pakietami Internetowymi w Plusie trzeba uważać przez jaki APN się łączy! To bardzo istotne bo można majątek wydać na transmisję danych.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2008, 16:03 przez mariusz9a, łącznie zmieniany 1 raz.

#277906  autor: Jacun28
 17 lip 2008, 16:02
Niema chyba lepszej oferty od simplusa.

#277962  autor: saleen
 17 lip 2008, 19:46
Aha, dzięki. Wobec tego zapewne wezmę tego Plusa ;)