Jeśli kogoś interesuje to z tąd możecie pobrać cennik i regulamin świadczenia internetu ADSL przez Ere.
Era Cennik+Regulamin
Pierwsze uchybienie jakiego się dopatrzyłem to pkt.7
Rozumiem, że nie bedzie można w trakcie trwania umowy przejść na większą prędkość?
[ Dodano: 2008-05-22, 00:20 ]
rafalsz pisze:Witam
Złożyłem wniosek o zdjęcie PCM na 9393 lecz otrzymałem negatywną odpowiedź od TP. Chcę założyć internet Ery na lini TP. Czy komuś z Was udało się wywalczyć zdjęcie PCM. Jakie działania powinienem podjąć ?
Czy Prezes UKE może pomóc w tej sprawie ?
Mój pierwszy wniosek też tp odrzuciła podając błachy powód( zły numer domu, bo mają moje dwa stary-zmieniony przez gmine i nowy na ktory normalnie rachunki od 8 lat przychodzą).
Podpisalem umowe po raz drugi... minął tydzień tp zaakceptowało.
Dziś podłanczam router i.... d**a kolejna kłoda pod nogi, "w gniazdku nie ma internetu"
tzn. na modemie tylko świeci sie " POWER" i "WIRELESS" a "DSL" i "INTERNET" się nie świecą. Informatyk ktory mi to robil powiedzial ze prawdopodobnie linia tp nie jest skrosowana( co to znaczy? i jak to "naprawić" ? ) I zglosilismy reklamacje w Erze, którą rozpatrzą do 60 godzin roboczych.... czyli kolejne czekanie ;/
Jesli w moim przypadku chodzi o zle skrosowaną linie to czy ktos moglby mi to jakos wyjasnic o co w tym chodzi?!