• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #254139  autor: user_delete7
 01 mar 2008, 11:12
czy moge wgrac oprogramowanie plusa lub orange do modemu hauwei e220 wczesniej modem dzialal w sieci T-Mobile zkonczyl mi sie kontrakt z siecia i pozostal mi wlasnie modemik :roll:lub czy sie da uzywac polskich kart na oprogramowaniu T-Mobile bez zabawy we wgrywanie softu

#254165  autor: JayCee
 01 mar 2008, 15:48
Modem nie ma simlocka? Jeśli nie, to nie powinno być problemu.

#254169  autor: user_delete3
 01 mar 2008, 16:10
czy moge wgrac oprogramowanie plusa lub orange do modemu hauwei e220 wczesniej modem dzialal w sieci T-Mobile zkonczyl mi sie kontrakt z siecia i pozostal mi wlasnie modemik :roll:lub czy sie da uzywac polskich kart na oprogramowaniu T-Mobile bez zabawy we wgrywanie softu
Polskich kart możesz używać jeżeli sciągniesz simlocka. Jak to zrobisz musisz wejść w ustawienia i zmienić preferowana sieć na np. Plus ( zajrzyj tutaj http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=10143 ), gdyż inaczej modem będzie sie łączył przez siec Tmobile, czyli przy korzystaniu z neta będziesz płacił jak za transimsję danych w roamingu

[ Dodano: 2008-03-01, 16:15 ]
A tutaj możesz ściągnąc simlocka (niestety nie za darmo ) http://www.gsm-support.pl/kulankendi-mu ... 91.pl.html

#254173  autor: user_delete7
 01 mar 2008, 17:20
JayCee pisze:Modem nie ma simlocka? Jeśli nie, to nie powinno być problemu.
no wlasnie udalo mi sie pobrac aktualizaje oprogramowania ze strony producenta i wgralem mobile partnera i znikla mi aplikacja z T-Mobile to znaczy ze silmlock zostal usuniety?? bo ta cena az mna wsrzasnelo :shock: za odblokowanie takiego czegos :roll: a prubowalem wlozys smike z plusa i pisze mi ze sim jest nie wykryta to znaczyze mam simlock??