• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #248245  autor: relik
 29 sty 2008, 03:46
Czas trwania oferty okresowej
od 1 lipca 2007 do 31 stycznia 2008

Czy juz wiadomo co nowego zaproponuje TPsa ?
Czy raczej jak zawsze przedłuży promocję jakby niby nic. W sumie tak patrząc co było rok temu i teraz to nic się nie zmieniło, prędkość ta sama za tą samą cenę, a miało być tak pięknie dzięki BSA :(

#248246  autor: pawel_k
 29 sty 2008, 06:46
Jak narazie nic nie zapowiada spadku cen. Moze dodadza cos z bonusow - kolejny program za darmo ;) TP nie musi sie zbyt starac, po pierwszym huraoptymizmie zwiazanym z BSA i LLU teraz za duzo osob juz nie straci/zyska.
Najpewniej przedluza promocje na dotychczasowych warunkach.

:)

#248250  autor: Prometo
 29 sty 2008, 08:02
pawel_k pisze:Jak narazie nic nie zapowiada spadku cen
Może zrobią jakąś promocję w odpowiedzi na to co testuje Era?

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#248251  autor: D@rio
 29 sty 2008, 08:07
Prometo pisze:
Może zrobią jakąś promocję w odpowiedzi na to co testuje Era?
wątpię... oni się aż tak konkurencji nie boją... nie tej BSA. Z resztą, dużo osób uwiązali umowami...

Obrazek

#248262  autor: sindikat
 29 sty 2008, 09:57
Moim zdaniem to co oni reprezentują to jedna wielka kpina. Gdyby nie okres przerwy w dostępie do sieci podczas przechodzenie na alternatywnego operatora to na 100% bym zrezygnował z ich usług! Identycznie mówią moi znajomi, także wcześniej lub później się to na nich zemści. Niech nie myślą, że są pępkiem świata. A poza tym setki osób nie mają pojęcia co to BSA :(

#248283  autor: Prometo
 29 sty 2008, 11:35
mantoch pisze:Gdyby nie okres przerwy w dostępie do sieci podczas przechodzenie na alternatywnego operatora to na 100% bym zrezygnował z ich usług!
Ile taki okres trwa?

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#248297  autor: Ryszard Lubicz
 29 sty 2008, 13:05
Teraz jest znacznie szybciej. W ciągu 2 tygodni to robią. ja bym na twoim miejscu zmienił opa. @ tygodnie idzie przeżyć. Chyba że podpiszesz umowę zanim ci się neo skończy, wtedy przejscie będzie płynne i nawet niezauważysz kiedy będziesz miał nowego dostawcę.

Grażynko wybacz...

#248363  autor: elmer7
 29 sty 2008, 18:59
W multimo również kończą się oferty. Ma ktoś jakąś wiedze na temat nowych ofert. ?

#248923  autor: sindikat
 02 lut 2008, 11:35
W kalendarzu 2 luty, a promocji jak nie było tak nie ma :( Mam jeszcze 4 dni na podpisanie aneksu, ale coś czuję, że będę zmuszony pozostać przy 1 Mb/s :( 2 Mb/s jest dla mnie po prostu za drogie :(

#248975  autor: relik
 02 lut 2008, 17:04
mantoch pisze:W kalendarzu 2 luty, a promocji jak nie było tak nie ma :( Mam jeszcze 4 dni na podpisanie aneksu, ale coś czuję, że będę zmuszony pozostać przy 1 Mb/s :( 2 Mb/s jest dla mnie po prostu za drogie :(
Widzę już, że nie ma promocji Megainternet, nawet jej nie przedłużyli. Zamiast tego oferują stałym klientą droższą cenę w innej promocji.

Gratulację ludzią od marketingu w TPsa, widać, że im dłużej z nimi jesteś tym bardziej mają Cię w d.... bo logicznie myśląc podpisujac umowę kolejną z nimi zawsze płacimy tyle samo lub mniej, a teraz to już wogóle cennik ich jest do niczego.

#251302  autor: saturnv
 15 lut 2008, 10:21
Jesli zamowisz internet w Netii miesiac przed terminem rozwiazania umowy w TP, to przejscie z Tp do Netii trwa 12 godzin (maksymalnie). Sami wszystko zalatwiaja za Ciebie. Polecam