• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#232882  autor: Marens
 12 lis 2007, 15:31
Co o tym myślicie?
Bardzo dobry pomysł. Zmniejszy to ilość papierów znajdujących się w skrzynce. Pewnie będzie można podglądać faktury z ostatnich miesięcy. Mam zlecone polecenie zapłaty więc taka elektroniczna faktura będzie dopełnieniem.

#232885  autor: mikage1
 12 lis 2007, 15:35
Powiem tak: no nareszcie - bo szkoda lasów...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#233005  autor: her_Major
 12 lis 2007, 22:51
mikage1 pisze:Powiem tak: no nareszcie - bo szkoda lasów...
Heee... kolega, wydaje mi się że nie wiesz, ile papierków pobierają firmy za systemy IT w TP, pewnie to znów jakiś porkom, za parę grubych milionów wdrożył a wyjdzie, hmmm nic nie wyjdzie, przed chwilą dzwoniłem na błękitną i tam nic nie wiedzą na ten temat, a na stronie, pod podanym linkiem "Zobacz Demo" na pierwszym flashu się nie włącza, a jak przełączam wielkość literek(pewnie też pareset tysiaków ten bajer kosztował) to przekierowuje mnie na zupełnie inną stronę, czyli tepsa jak zawsze się spisała..... o tak :)))))
Właśnie czy ktoś ten cud, e-fakturę TP już widział?

Tak, wyślij....