amadeo pisze:takie zdarzenie niema żadnych podstaw prawnych... Jako JA zastanów się co piszesz !!!!!! niemasz w tym wypadku bladego pojęcia o zaistniałej sytuacji !!!! -
przestań pierdzielić bez konkretów. Powiem Ci już dosadnie. I nie wreszcz na mnie.
amadeo pisze:- wywołanie niezidentyfikowane (dla centrali zidentyfikowane-operatora) bez żadnych słów!!! typu obelg ,gróźb itd nie jest w żaden sposób scigane..... bo poprostu to moze być np FAX w trybie automat ------...i etc z opcją wysyłanie do skutku....
brednie. Jak masz nakaz prokuratury to każda próba połączenia jest zapisywania. Wystarczy aby połączenie było zainicjowane. Pozatym, nie ucz mnie w paragrafach. Mam w rodzinie prawnika i to u Niego zasięgałem porady.
A czy to fax, idzie to sprawdzić. Choć fax zazwyczaj nie jest z opcją CLIR.
amadeo pisze:D@rio moze jesteś FACHOWCEM W GSM PLUS -ale jesli nie pracowałeś na żadnej centrali automatycznej-cyfrowej to lepiej się NIE WYPOWIADAJ bo zrobisz z siebie idiotę!!!!
Ty jeszcze większego ze zboczeniem zawodowym

w dodatku od pracowników z TP S.A. którzy jak i większość, tak i Ty wciskają kit. Otrząśnij się. Wszędzie gdzie powiesz nie prawdę będę to tępił. Zwłaszcza że jesteś nisko postawionym pracownikiem w TP. A uważasz się za dyrektora, do którego dużo Ci brakuje.
amadeo pisze:Pozatym zapoznaj się z sygnalizacją SS7 -pomiędzy centralami i potem możemy porozmawiać..................................................... bo jak narazie niemasz o tym żadnego pojęcia....
ha ha

żeś palnął. Znam tę sygnalizację bo taka sama występuje w sieciach komórkowych

i co? I wiem że mam rację. Książkę Ci przesłać o tej sygnalizacji?
amadeo pisze: połączenia od innego operatora (w TP się nie zidentyfikuje) jesli wywołanie ID nr tel jest z przyczyn technicznych zakłócone
to wtedy połączenie nie dojdzie do skutku. Pozatym zawsze jest identyfikacja od jakiego operatora leci - ZAWSZE.
amadeo pisze:błedny sygnał ID po sygnalizacji SS7 do centrali
-moze być to połączenie z zagranicy-na wyświetlaczu aparatu pokaże bzdury....
chyba w Twojej głowie. Na prawdę. Żal... chyba zapomniałeś że już jesteśmy na etapie central cyfrowych z szyfrowaniem.
amadeo pisze:- wywołanie tryb automat- np sygnalizacja alarmu.....z aktywacja ACR
sygnalizacja alarmowa też ma swój kod indetyfikacji i jest rozpoznawalna.