• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #222958  autor: hubertd
 24 wrz 2007, 00:32
witam
w sobote konczy mi sie umowa z tpsa na neostrade. w zwiazku z tym przegladalem oferty innych dostawcow.spodobala mi sie oferta upc na chello easy - 2mb za 69. tylko nie wiem czy bede tyle placil nawet jesli nie wezme od nich tv ani telefonu. no i reszta oplat, troche to drogie, np. instalacja w mieszkaniu 199zl(!!!!), gniazdko 49zl, aktywacja 49. no jak dla mnie to za duzo. i sa jeszcze pozycje "Instalacja usługi na każdym kolejnym komputerze zgodnie z Parametrami Technicznymi", "nstalacja usługi UPC WiFi - Domowa Sieć Bezprzewodowa", rozumiem ze sam moge sobie podzielic lacze na dwa kompy ?? mam normalny pc i laptopa.chyba nie jest niezgodne z regulaminem samodzielne podzielenie lacza i siec wifi ??
duzo pytan ale bede wdzieczny za rozwianie moich watpliwosci.
"pomozecie??"

z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam

SE T230=>Nokia 3510i=>Siemens S55=>Motorola E365=>Samsung X220=>Nokia 6600=>Motorola V3=>Nokia3510i=>Benq-Siemens S68=>Siemens S65=>Motorola E365=>Nokia 6230=>Samsung L760=>SE W810i=>SE k800i=>Nokia N73=>Nokia 1600=>Nokia 6230, LG KU990 Viewty

#223070  autor: marco508
 24 wrz 2007, 18:59
Wpierw sprawdzw wogule czy chello jest u Ciebie dostępny, no tak jak napisalem samo założenie "łacza" jest drogie w porównaniu do innych operatorów, ale oni maja tak skoncetrowana taryfe, tańszy net ale każdy zapłaci wyżej wspomniane opłaty. Nie jestem pewny czy chello easy nie ma limitu na transfer( w opcji 1mb lub mniejszej jest limit ), a może powinienes przejżec wszystkie oferty każdego operatora który może Ci zaoferować usługe i wtedy pomysleć na tym.

Luuknij se
To też

Jak przejżysz lekture bedziesz wiedział...