Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Powiedzcie mi czy gdy odłącze telefon stacjonarny od sieci, to czy jak ktoś bedzie do mnie dzwonił to ta osoba bedzie miala sygnał jak w normalnym polaczeniu, czy bedzie "abonent chwilowo nieczynny" czy cos takiego. i czy mi bedzie telefon normalnie dzwonil w domu??? mam nadzieje ze mi pomozecie bo to wazne!
Mark12 pisze:Powiedzcie mi czy gdy odłącze telefon stacjonarny od sieci, to czy jak ktoś bedzie do mnie dzwonił to ta osoba bedzie miala sygnał jak w normalnym polaczeniu,
u mnie jak się odłączy telefon od kabla telefonicznego, i ktoś dzowni to ma nromlany sygnał... (Multimedia)
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
u mnie jak ktos dzwoni to sygnał ma, natomiast ja nie mam dzwieku dzwonka. tak wiec jak ogladacze to ktos moze sobie dzwonic do mnie do woli a ja i tak nie bede wiedzial czy dzwoni. teraz sprawdzilem to przez komorke. mam TP mam nadzieje ze pomoglem