- Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Aktualnie TP ma kilka promocji i wkazdej cena za dana opcje predkosci jest inna. Widać ze cos sie ruszylo w promocjach nie tylko w TP http://www.multimo.pl/konczy-ci-sie-umowa/
Rzeczywiście.maniek pisze:Aktualnie TP ma kilka promocji i wkazdej cena za dana opcje predkosci jest inna.
Wchodząc standardowo w zakładkę "internet" i dalej, opcja 2mb jest po 79zł + 10zł livebox.
Wchodząc natomiast w Alicję dostajemy ten sam zestaw za łączną sumę 84,90zł/mc

Pozdrawiam
no tak przyjemne z pozytecznymMADMAX pisze:Wchodząc natomiast w Alicję dostajemy ten sam zestaw za łączną sumę 84,90zł/mc![]()

sa dwie prmocje bezpiecznego internetu i ta jest z tym liveboxem jednak ja mialam nadzieje ze cena 1Mb rowniez spadnie no ale coz nie mozna miec wszystkiego na raz
No mnie się wydaje, że usługa 2-megowa jest teraz bardziej popularna (tzn, w tym sensie, że więcej ludzi zamawia łącze o takiej prędkości) i dlatego lepiej, że obniżyli cenę za 2 niż za 1 Mb. Jasne, że najlepiej by było, gdyby zrobili zniżki dla obu wersji, ale jak słusznie zauważyłaś, nie mozna mieć wszystkiego...nav pisze: sa dwie prmocje bezpiecznego internetu i ta jest z tym liveboxem jednak ja mialam nadzieje ze cena 1Mb rowniez spadnie no ale coz nie mozna miec wszystkiego na raz

Swojego czasu widziałem interaktywną panienkę na wysepce w jednym z marketów, tez sympatycznie pukała z LCD "od wewnątrz" zachęcając klientów do podejścia i zapoznania się z ofertą Netiitetris pisze:U żadnego innego operatora nie widziałem takiej na stronie

W zasadzie to już się zdecydowałem na te 2mb za 84,90

Pozdrawiam
Ja jeszcze w domu mam Plan TP standardowy z 1996roku, ale nie opłaca się przejść na żaden inny, bo mam zniżkę dla niepełnosprawnych (nie tą z MOPSu) i abo za miesiąc wynosi 17,50zł., a stacjonarny jest tylko potrzebny aby odbierać telefony od mojego dziadka. Według mnie powinni wprowadzić abo np. za 10zł z brakiem możliwości dzwonienia, telefon tylko do odbierania.
Pewnie to by było niemożliwe do wprowadzenia
Pozdrawiam!
Pewnie to by było niemożliwe do wprowadzenia

Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
A czy ta zniżka nadal obowiązuje tzn. gdybym zmienił abonament np. na DoMowy 60, czyli zamiast 50zł, płaciłbym 25zł, czyli za 7,50zł miałbym 60minut (12,5gr/min), ale nie chciałbym mieć tego planu tzn. DoMowy60 ze zniżką inwalidzką na zasadach Planu Przyjaznego.BL9393 pisze:ta zniżka 50% obowiązuje w większości abo)
Czy jest taka możliwość, że bez żadnych zaświadczeń mogę dostać abo za 25zł (z tą 50% zniżką) z 60 minutami w abo?
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź!

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP