1024 KB/S 56zl + 18 zl kablowka razem 74 zl 

masz modem analogowy.... ????kameT pisze:A jak myślicie kto jest zdolny robnąć tylko takie ceny!? Nasza kochana TPSA!![]()
Korzystam z pakietu NON STOP przez modem, który mi nie osiąga nawet 48kb/s![]()
Sorry pomyliłem się płacę 84,18zł brutto
Mam Generica SoftK56. Nie opłaca mi się zmieniać, bo może niedługo zrobią skrzynkę na NEOSTRADĘ, to wtedy zrobię przesiadkę...Saracen pisze:masz modem analogowy.... ???? kup sobie modem ISDN bedziesz mial 128kbkameT pisze:A jak myślicie kto jest zdolny robnąć tylko takie ceny!? Nasza kochana TPSA!![]()
Będzie mu czas leciał 2x szybciej (2 kanały), a na dodatek będzie miał przeboje z założeniem neo...Saracen pisze:masz modem analogowy.... ???? kup sobie modem ISDN bedziesz mial 128kbkameT pisze:A jak myślicie kto jest zdolny robnąć tylko takie ceny!? Nasza kochana TPSA!![]()
Wszystko się da. Kwestia umiejętności i sprzętu.Ja osobiście nie mam dobrych doświadczeń z radiówką.kameT pisze:Wolę wziąć NEO 512 lub 1mb/s i podłączyć na 3 kompy. Z radiówką się chyba tak nie da:(
To wszystko zależy od portu RS-232 (tego od myszki).Shila pisze: Mam pytanko, czyli zalozmy, jesli bede miala gdzie podlaczyc, np. myszke odlacze i bede na klwaiaturze pracowac :/// to internet mi pociagnie te 512? czy to bedzie zalezne od kompa?
Tak masz rację, ale jeśli pojawią się u mnie warunki techniczne na NEOSTRADĘ, to spokojnie mogę migrować, nawet na tą najwolniejszą opcję i nie płaće żadnej kary, gdyż pakiet NON STOP jest dla osób, którzy nie mają innej możliwości na stałe łącze.Jedi pisze:Ciekawe jak skoro pakiet non stop za 84zł jest tylko w umowie na rok, a że wszedł niedawno to jesteś jeszcze związany umową na pare miesięcy.kameT pisze: Jeśli Neostrady nię będę mieć do połowy Lutego, biorę radiówkę za 70zł mies.
A SDI u ciebie nie ma?
No jeszcze można SDi albo satelitarnie coś kombinowaćJedi pisze:Nie jestem głupi, wiem, że można migrować z pakietu na neo jak zresztą ze wszytskich pakietów, ale mi chodzi jak kameT chce zrezygnować ot tak sobie z pakieru i przejść na radiówkę gdy nie będzie możliwości technicznych neostrady? Może byście wpierw przeczytali tekst, który zacytowałem, a potem czytali moją odpowiedz?
Czemu samobójcza? po 1 to trochę z tego cyrografu już mi zeszło i to nie jest 2 lata. Zanim rynek się rozkręci i pętla abonencka zostanie uwolniona, a wszystkie usługi konkurencji przejdą pozytywne testy, przejdą cała papierkową robotę i zostanie na dobre wprowadzona do obiegu to mi się już skończy cyrografik. Właściwieto nawet nie wiem czy zdążą się z tym uporać w ciągu tego czasu znając polskie realia...D@rio pisze:...ale do tego "samobójcza" umowa na 2 lataszczeka pisze:1 PLN przez szesc miesiecy,
za szesc miesiecy 85 PLN,
512kB/s