Internet - raczej słabo. Co jakiś czas zdarza się, że "zamraża" transfer na sekundę, co automatycznie anuluje pobieranie. Nie jest to wina rutera, bo już w drugiej lokalizacji tak się dzieje. Telewizja cyfrowa - szkoda pisać. NIC, kompletnie nic ciekawego tam nie ma, a dodatkowo mając cyfrową musisz płacić za analogową, oczywiście kanały analogowe nie są jednocześnie w wersji cyfrowej, a w tych cyfrowych jest tyle, co nic. Obsługa: porażka! U mnie w mieście (Lublin) jest jedno jedyne biuro, w nim jest 5 stanowisk, siedzą 3 kobiety, z czego dwie klepią coś na klawiaturze a jedna obsługuje (no czasem dwie obsługują). Nigdy nie widziałem kolejki mniejszej niż 10 osób przede mną jak również nie czekałem krócej niż 1,5 godziny. Gdyby nie to, że właściciel mieszkania troszkę dał ciała bo chciał rozwiązać umowę tydzień przed końcem już dawno uwolniłbym się od tej firmy. A tak muszę się nadal z nimi męczyć. Na zakończenie złota myśl: chcesz tanio - bierz multimedie. Chcesz dobrze - szukaj czegoś innego.