Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Od dnia 01.09.2009 miałem być abonentem Netii,niestety z winy tej ostatniej rozwiazanie umowy z TP.sa nastąpiło -7.09.2009 - przełknąłem to. Od 07.09 jetem użytkownikiem internetu w Netii a także MIAŁEM BYĆ użytkownikiem telefonu po przeniesieniu numeru z TP.sa
Internet śmiga lecz....telefon milczy.W dziale reklamacji powiedziano mi że błędnie odczytano dotychczasowy numer (chociaż na kopi umowy którą posiadam jest numer wyraźny) i przydzielono inny.Jaki? Wiedzą już !!!! Ale....na ten INNY niestety nie można się dodzwonić ani wydzwonić z niego!!!! Pan w dziale obsługi radośnie oznajmił mi że reklamacja jest przyjęta i trzeba cierpliwie czekać na podłączenie.Czekam już 16 dzień.Internet "śmiga" telefon....milczy.Poradźcie co z tym fantem zrobić.Pozdrawiam.
elkanguro pisze:No chyba pozostaje cierpliwie czekać.
OK!.MUSZĘ czekać,jestem po prostu przez monopolistę ZMUSZONY do czekania.Telefon to nie jest gazeta której,gdy zabraknie w prenumeracie ,mogę kupić w innym kiosku! Mam rodziców chorych i w podeszłym wieku.nie mieszkają razem ze mną a kontakt telefoniczny jest z nimi niezbędny.Wybrałem opcję telefonu w Netii z programem 2000 minut.Miało być tanio a wychodzi że NIE MA ANI MINUTY!!! Porażka totalna
Mam podobny problem również pomylili mi numer i po interwencji kazali czekać 21 dni. Ciekawy jestem po ilu dniach włączyli Ci numer poprawny i czy za okres niekorzystania z telefonu naliczyli opłatę.
To nie wina TP. Pracownik netii na zamowieniu najprawdopodobniej wpisal zly numer telefonu. Teraz netia odkreca sprawe w tp ale ciezko jest sie przyznac do bledu...
lampka voip nie świeci się bo netia zamiast 6 na początku numeru telefonu wpisała sobie 8 Jak do nich dzwoniłem z reklamacją to mi powiedzieli że mogę zerwać z nimi umowę bez żadnych konsekwencji i na tym koniec. Udają wariata a ja mam czekać tylko nie wiadomo jak długo.
Andros pisze:Od dnia 01.09.2009 miałem być abonentem Netii,niestety z winy tej ostatniej rozwiazanie umowy z TP.sa nastąpiło -7.09.2009 - przełknąłem to. Od 07.09 jetem użytkownikiem internetu w Netii a także MIAŁEM BYĆ użytkownikiem telefonu po przeniesieniu numeru z TP.sa
Internet śmiga lecz....telefon milczy.W dziale reklamacji powiedziano mi że błędnie odczytano dotychczasowy numer (chociaż na kopi umowy którą posiadam jest numer wyraźny) i przydzielono inny.Jaki? Wiedzą już !!!! Ale....na ten INNY niestety nie można się dodzwonić ani wydzwonić z niego!!!! Pan w dziale obsługi radośnie oznajmił mi że reklamacja jest przyjęta i trzeba cierpliwie czekać na podłączenie.Czekam już 16 dzień.Internet "śmiga" telefon....milczy.Poradźcie co z tym fantem zrobić.Pozdrawiam.
A ja mam takie pytanie: Jak to jest z Netią. Wiem ze tpsa oferuje program antywirusowy za darmo do zamówienia neostrady. W netii jest podobnie? I jesli tak to jaki to program?( tpsa daje mccaffe cz cus w tym stylu. (czyli nie najlepszego lotu porównując chociazby z F-Secure IS2010, który ma o wiele lepsze wyniki)