• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #340463  autor: mikemat
 11 cze 2009, 20:57
Mam prosbe o informacje czy ktos wie, ktore centrale sa obslugiwane w Katowicach i mozna wziac LLU z Netii na kablu TPSA ?

najbardziej interesuje mnie centrala na Francuskiej i w Ligocie, mam 2 telefony z TPSA i jeden jest podpiety na Francuskiej, a drugi na Ligocie ;)

Jesli nie sa to kiedy beda, na infolinii twierdza, ze teraz jeszcze nie moze byc swiadczona usluga, a ciezko mi w to uwierzyc bo to dosc spore centrale.

Pozdrawiam
Grupa Medforum
www.medforum.pl

#340793  autor: Tomo83
 13 cze 2009, 17:31
Gdybyś podał szczegółowe dane jestem w stanie to sprawdzić tak sie składa ze jestem handlowcem Netii tj. dokładny adres i nr telefonu LLu mozna również sprzedawać na nie aktywnej linii Tp jak jestes zainteresowny pisz ma @ [email protected]

tomo83

#340800  autor: mikemat
 13 cze 2009, 18:47
Tomo83 pisze:Gdybyś podał szczegółowe dane jestem w stanie to sprawdzić tak sie składa ze jestem handlowcem Netii tj. dokładny adres i nr telefonu LLu mozna również sprzedawać na nie aktywnej linii Tp jak jestes zainteresowny pisz ma @ [email protected]
dzieki za wiadomosc, email wyslany ;)

Pozdrawiam
Grupa Medforum
www.medforum.pl

#341578  autor: zinkzaq
 18 cze 2009, 01:50
mikemat pisze:Jesli nie sa to kiedy beda, na infolinii twierdza, ze teraz jeszcze nie moze byc swiadczona usluga, a ciezko mi w to uwierzyc bo to dosc spore centrale.
uwierz , dziwne może ale takie kiedy i gdzie będą otwarte węzły nie jest tak prosto powiedzieć a czemu musiał bym długo pisać , rzeczy logiczne , handlowcy mają za zadanie wszystko wysać bo węzły LLU są inwestycyjne jeśli widzą już że mało się robi zamówień wtedy dawkują im więcej tych otwartych i tak dalej i dalej pozatym do końca tego roku ma być już otwartych około 300 weźłów to tak na pocieszenie :P więc czekajmy wszystko się okaże z czasem :)

zmiana widzenia , teraz technik tpsa