• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#330241  autor: BL9393
 19 kwie 2009, 20:07
nie za bardzo rozumiem pytania i związku plany przyjaznego z doMowym :P

Promocja "Plan tp taniej" łączy się ze zniżką inwalidzką. Czyli po odliczeniu zniżki abo wynosi 25zł brutto oraz jeśli skorzystasz z promocji, to przez pierwsze 3 / 6 miesięcy otrzymasz dodatkowo rabat w wysokości 15zł brutto.
Podsumowując jeśli podpiszesz umowę na korzystanie z planu doMowego 60 na okres 12 miesięcy to przez pierwsze 3 miesiące zapłacisz za abonament 10zł, a od 4 miesiąca 25zł.
Jeśli wybierzesz 24 miesięczne zobowiązanie to pierwsze 6 miesięcy masz za 10zł, a kolejne za 25zł.
W ramach zobowiązania możesz zmieniać liczbę minut dostępną w tym abonamencie, czyli migrować z pakietu 60min na 120min i odwrotnie ;)
Skorzystanie z promocji wiąże się ze zmianą abonamentu, a plan tp standardowy jest wycofany z oferty więc nie będzie możliwości powrotu do niego. Zniżkę inwalidzką zachowujesz, nie musisz ponownie przedstawiać dokumentów ;)

Mam nadzieję że udało mi się odpowiedzieć na pytanie :)

Pozdrawiam

czas na Orange

#330246  autor: express100
 19 kwie 2009, 20:30
Nie trzeba co roku tj. w Planie Przyjaznym przedstawiać zaświadczeń?
Dziękuję bardzo za pomoc, szkoda tylko, że nie mogę przyznać Ci 'POMÓGŁ' :(
Jeszcze raz dziękuję :!: :-D
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#330248  autor: BL9393
 19 kwie 2009, 20:32
plan przyjazny jest dla osób w trudnej sytuacji materialnej i aktywowany jest na okres 12m (jak wiadomo sytuacja finansowa może się polepszyć, ale nie musi). Jeśli ktoś ma orzeczony stopień niepełnosprawności to tutaj nie ma takich nagłych (niestety) ozdrowień dlatego nie musisz donosić ponownie oświadczeń ;)

możesz pochwałę na bażantów wysłać :lol: joke ;)

czas na Orange

#330995  autor: roberto_tepsa
 22 kwie 2009, 19:52
BL9393 pisze: możesz pochwałę na bażantów wysłać :lol:
pochwała pochwałą, a pracować dalej i tak trzeba... :D mi kiedyś bażanty przysłały pochwałę, kierownik przeczytał i stwierdził, że "fajnie, ale cele kwartalne trzeba realizować bez zmian". I na tym się skończyło :roll: Chyba sobie tę pochwałę w ramkę oprawię i nad łóżkiem powieszę...

Sorry - to było nie na temat... :twisted:

#331044  autor: BL9393
 22 kwie 2009, 21:46
ja to słyszałem kilka razy że napiszą i wyślą... a żadna nie dotarła... lub zniknęła po drodze :D
a jakby nie było to jedne i drugie to Katowice :P

czas na Orange