• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

jak oceniasz niskirachunek.pl ?

pomysł podoba mi się
6
30%
jest przeciętny
7
35%
nie podoba mi się
7
35%

#330658  autor: tetris
 21 kwie 2009, 15:08
tajniak pisze:Teraz wg kalkulatora mając TP 60 i dzwoniąc 120 min lokalnych płacę 50 zł
Czyli dwukrotnie przekraczając liczbę darmowych minut płacisz "gołą" stawkę za abo, no to albo niskirachunek.pl się myli albo...cennik na stronie tp :wink:

#330672  autor: marcinb
 21 kwie 2009, 15:41
tetris pisze:
tajniak pisze:Teraz wg kalkulatora mając TP 60 i dzwoniąc 120 min lokalnych płacę 50 zł
Czyli dwukrotnie przekraczając liczbę darmowych minut płacisz "gołą" stawkę za abo, no to albo niskirachunek.pl się myli albo...cennik na stronie tp :wink:
Nie chcę się wtrącać ale czy od marca nie jest już 120 minut w ramach abonamentu?

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#330758  autor: tetris
 21 kwie 2009, 20:20
tetris pisze: Nie chcę się wtrącać ale czy od marca nie jest już 120 minut w ramach abonamentu?
W planie doMowym 60 jest taka opcja, żeby w abo mieć 120 darmowych minut poza godzinami szczytu, ale chodziło o plan tp60 (wycofany już ze sprzedaży), zobacz, że masz tam 60 darmowych minut w abo.