• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #259123  autor: paweldomaros
 29 mar 2008, 20:36
Witam. Jestem posiadaczem Orange Free Premium (4 GB limitu Transferu) z Modemem Novatel Merlin XU870. Mam już dosyć tego internetu, płacę 90 zł miesięcznie a w zamian mam net z prędkością max 400 kb/s i straszne pingi dochodzące do 600ms :shock: . Mam zamiar sprzedać na allegro moją kartę, antenę kierunkową działającą na GSM/EDGE/3G/HSDPA, i oczywiście kartę sim na którą jest świadczona usługa. Do końca umowy pozostało 29 miesięcy, ale jedyne co mnie zastanawia jest to czy mogę sprzedać w.w zestaw bez problemu ( Wziołem zestaw Wraz z laptopem Maxdata) I ile takie przypisanie umowy będzie kosztować i na czym to polega. Normalnie ta usługo premium kosztuje 120 zł, ale ja wziąłem z laptopem i mam 89 zł/mies 8) . Za ile taki zestaw mógłbym wystawić na allegro żeby ktoś to kupił? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Mitsubishi Trium Mars >>> Nokia 1600>>> Siemens CX65>>> LG KG800>>> SE K510i>>> SE W880i + 1 GB>>> Nokia N73>>> Samsung S5230 AVILA

#259170  autor: Ryszard Lubicz
 30 mar 2008, 09:54
...Do końca umowy pozostało 29 miesięcy...
o kurde... :shock:

Grażynko wybacz...

#259178  autor: Kaczy
 30 mar 2008, 11:20
paweldomaros, modem w abonamencie za 120 zł kosztuje 1 zł. Umowa na 24 m-ce.

W Twoim przypadku jest tańszy abonament, ale umowa za to jest dłuższa. Może i ktoś się na to skusi, ale to chyba Ty musiałbyś komuś dopłacić.

...::: Made for loneliness :::...