• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #210264  autor: adi_123
 07 sie 2007, 21:47
Witam.
Mam pytanko - w mojej okolicy Netia uruchomiła nadajnik Wimax. Zastanawiam się nad tym ale w regulaminie pisze coś, że muszę miesięcznie płacić przynajmniej 105 zł (internet + abonament telefoniczny). Mnie zaś by interesowało internet 1Mbit + abonament za 20zł (razem wyjdzie 89). Ma ktoś może taką właśnie kombinację od nich? Z góry dzięki za pomoc.

#243701  autor: marinux
 03 sty 2008, 20:34
Najlepiej wejdź na stronę www.ko-ka.pl . Jest to strona partnera Netii. Jeśli tam nie znajdziesz odpowiedzi zadzwoń bezpośrednio na numer który jest na tej stronce. Tak wogóle to jak narazie nic takiego nie było, że trzeba płacić 115zł. Montuje WiMAX'a dla Netii i to jest najczęściej wybierany pakiet 1Mbit/s + tel

Pozdrawiam