• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #236168  autor: DamianZPabianic
 29 lis 2007, 15:58
Dobiega końca listopad, zostało zaledwie jeden dzień i parę godzin.
Mam telefon stacjonarny, który tylko służy jak przepustka do Neostrady, a ponieważ mam jeszcze umowę na neo, więc nic nie będę kombinował.
Co miesiąc mam 60 minut do wykorzystywania, które zazwyczaj przepadają.
Tak się stało że listopad miałem cały wolny, i korzystałem dość aktywnie ze stacjonarnego (z reguły dzwonię z pracy :) ) .
I bałem się że przekroczę bezpłatne minuty (Boże, jak to śmiesznie brzmi bezpłatne minuty 60 minut, za 50 zł :shock: )
Myślałem że w ebok-u tepsy jest tak jak w eboku plusa, w każdej chwili widać ile minut pozostało do wykorzystania.
Myliłem się!
Więc dzwonie na 9393.
Z pytaniem, czy można się dowiedzieć ile pozostało mi bezpłatnych minut?
Przemiły głos konsultantki oświadczył tak jak najbardziej.
Dowiedziałem się że wydzwoniłem XX minut, ale to są dane na 21 listopada, ponieważ system tepsy jest taki a nie inny, i nie zlicza minut na bieżąco.
Ah jeszcze 9 miesięcy i tepsa :smt006
 #236264  autor: mikage1
 29 lis 2007, 22:50
DamianZPabianic pisze: Ah jeszcze 9 miesięcy i tepsa :smt006
No widzisz, zaczynasz myśleć konstruktywnie :mrgreen:

Ja kiedy miałem ten śmieszny plan + neo, bawiłem się w zapisywanie na kartce minut (było to upierdliwe, oj było... :P ).
Teraz mam netię i też darmowe minuty - sprawdzam w netia on-line (rozmowy pojawiają się na wykazie po maksymalnie 48 godzinach.
 #236318  autor: Saracen
 30 lis 2007, 08:13
DamianZPabianic pisze:Co miesiąc mam 60 minut do wykorzystywania, które zazwyczaj przepadają.
niestety nie przepadają-przechodzą na następny miesiąc i one w pierwszej kolejnośći sa zaliczane

[email protected]
Obrazek

#236330  autor: butterfly
 30 lis 2007, 09:29
To dlaczego niestety? ;) Chyba na szczęście.

#236395  autor: D@rio
 30 lis 2007, 15:34
butterfly pisze:To dlaczego niestety? Chyba na szczęście.
trzeba czytac między wierszami... spróbuj to przeczytać jakby to było pisane z ust pracownika TP :-D wtedy sens, będzie dobrze zachowany... ;)

Obrazek

#236430  autor: DamianZPabianic
 30 lis 2007, 16:51
Saracen pisze:niestety nie przepadają-przechodzą na następny miesiąc i one w pierwszej kolejnośći sa zaliczane
W moim przypadku przepadają, bo z reguły na stacjonarne w miesiącu dzwonie z 5 minut maksymalnie.
A w listopadzie miałem 60 minut z października, i 60 minut listopadowe, i jak nigdy chyba wydzwoniłem prawie wszystko.
Gdybym wydzwonił 5 minut to przepadło by mi 55 minut październikowych, a listopadowe by przeszły na grudzień.