Dobiega końca listopad, zostało zaledwie jeden dzień i parę godzin.
Mam telefon stacjonarny, który tylko służy jak przepustka do Neostrady, a ponieważ mam jeszcze umowę na neo, więc nic nie będę kombinował.
Co miesiąc mam 60 minut do wykorzystywania, które zazwyczaj przepadają.
Tak się stało że listopad miałem cały wolny, i korzystałem dość aktywnie ze stacjonarnego (z reguły dzwonię z pracy
) .
I bałem się że przekroczę bezpłatne minuty (Boże, jak to śmiesznie brzmi bezpłatne minuty 60 minut, za 50 zł
)
Myślałem że w ebok-u tepsy jest tak jak w eboku plusa, w każdej chwili widać ile minut pozostało do wykorzystania.
Myliłem się!
Więc dzwonie na 9393.
Z pytaniem, czy można się dowiedzieć ile pozostało mi bezpłatnych minut?
Przemiły głos konsultantki oświadczył tak jak najbardziej.
Dowiedziałem się że wydzwoniłem XX minut, ale to są dane na 21 listopada, ponieważ system tepsy jest taki a nie inny, i nie zlicza minut na bieżąco.
Ah jeszcze 9 miesięcy i tepsa
Mam telefon stacjonarny, który tylko służy jak przepustka do Neostrady, a ponieważ mam jeszcze umowę na neo, więc nic nie będę kombinował.
Co miesiąc mam 60 minut do wykorzystywania, które zazwyczaj przepadają.
Tak się stało że listopad miałem cały wolny, i korzystałem dość aktywnie ze stacjonarnego (z reguły dzwonię z pracy

I bałem się że przekroczę bezpłatne minuty (Boże, jak to śmiesznie brzmi bezpłatne minuty 60 minut, za 50 zł

Myślałem że w ebok-u tepsy jest tak jak w eboku plusa, w każdej chwili widać ile minut pozostało do wykorzystania.
Myliłem się!
Więc dzwonie na 9393.
Z pytaniem, czy można się dowiedzieć ile pozostało mi bezpłatnych minut?
Przemiły głos konsultantki oświadczył tak jak najbardziej.
Dowiedziałem się że wydzwoniłem XX minut, ale to są dane na 21 listopada, ponieważ system tepsy jest taki a nie inny, i nie zlicza minut na bieżąco.
Ah jeszcze 9 miesięcy i tepsa