• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #232821  autor: Cazix
 12 lis 2007, 11:55
Posiadam Neostradę i mam zmienny adres IP. Dziś dostałem bana na CS'ie (nawet nie wiem za co :| ) Dzięki zmiennemu IP mogłem chwilę później wrócić na serwer. 17 listopada kończy mi się umowa z Neo. i będę zmieniał internet na taki.. lokalny ze stałym IP. I mam pytanie czy jak bym kiedyś dostał bana i miał bym stałe IP ten ban by kiedyś zniknął? Czy już na zawsze tak pozostanie? :P

#232822  autor: butterfly
 12 lis 2007, 11:58
Ban może być różnie nadany, czasowo, bądź na stałe. W takim wypadku pozostanie Ci zmiena ip przez proxy.

#232854  autor: babeo
 12 lis 2007, 14:15
Cazix pisze:I mam pytanie czy jak bym kiedyś dostał bana i miał bym stałe IP ten ban by kiedyś zniknął? Czy już na zawsze tak pozostanie?
To zależy jaki ban. Tak jak napisała butterfly.
butterfly pisze:W takim wypadku pozostanie Ci zmiena ip przez proxy.
Na 'dobrywch' forach no way ;-)