• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #194738  autor: elkanguro
 20 cze 2007, 21:42
Witam, interesuje mnie taka sytuacja, czy jeśli niebawem podpisze umowę z GTS Energis o świadczenie usług internetowych Multimo, to czy później będe mógł zamienić abonament telefoniczny w TP na jedną z ofert Tele2? Czy tutaj znów TP będzie mi stwarzało jakieś problemy?

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

re

#194747  autor: amadeo
 20 cze 2007, 21:54
bedziesz mógł zmienić abonament z TPSA na np Tele2 i formalnie po takiej akcji przestajesz być abonentem TP,wszystkie problemy techniczne,płatnosci załatwiasz juz u tych operatorów z którymi podpiszesz umowę.

Obrazek

#194834  autor: Ryszard Lubicz
 21 cze 2007, 08:15
Ja mam multimo i preselekcję tele2. Dowiadywałem się wszędzie i wyszło że, nie mogę płacic abonamentu w innej firmie niż tp jesli mam net od alternatywnego dostawcy.

Grażynko wybacz...

#200385  autor: Vieslav
 08 lip 2007, 16:10
Zastanawiam się nad zmianą abonamentu i padło na Dialog. Na infolinii pani powiedziała mi, że mając neostradę można korzystać z operatora alternatywnego, ale tylko z Tele2 i Dialogu i nie płaci się za utrzymanie linii. Chciałem taką sytuację: TP będę płacił za neostradę a w Dialogu abonament i rozmowy. Pani powiedziała że jak najbardziej mogę coś takiego zrobić.