• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #157242  autor: Adami
 26 lut 2007, 18:55
Mam do Was kilka krótkich :) pytań na w/w temat:

1.Czy podpisując umowę na neostradę jednocześnie należy się zobowiązać do opłacania danego abonamentu telefonicznego np 60 minut za darmo do końca umowy na neostradę?
2. Jak będzie wyglądała sytuacja (czy będzie można zmienić oparatora) po wejściu w życie
WLR czyli abonament telefoniczny np. w Netii a neostrada w TP
3. Czy w kwietniu lub później (podobno wtedy mają być nowe plany telefoniczne w TP) będzie można wybrać inny plan telefoniczny w TP?

Pozdrawiam
Adami

#157261  autor: GrzegorzL
 26 lut 2007, 20:27
1. Nie. W umowie o neostradę nie zobowiązujesz się do płacenia określonego abonamentu.
2. Regulamin neo dopuszcza korzystanie z WLR.

#157264  autor: rudy
 26 lut 2007, 20:34
GrzegorzL pisze:1. Nie. W umowie o neostradę nie zobowiązujesz się do płacenia określonego abonamentu.
Nie wprowadzaj użytkownika w błąd.
Trzeba płacić minimum abonament 50 zł.
Co do kwietniowych planów tp. to z tego co wiem to mają to być taryfy biznesowe typu- 2000 minut w ramach abonamentu itp.

#157270  autor: D@rio
 26 lut 2007, 20:52
rudy pisze:Co do kwietniowych planów tp. to z tego co wiem to mają to być taryfy biznesowe typu- 2000 minut w ramach abonamentu itp.
jak na wszystkie kierunki i także na komórki to już zwracam do stacjonarnego z TP... ;-)

Obrazek

#157281  autor: Prometo
 26 lut 2007, 21:20
rudy pisze:Trzeba płacić minimum abonament 50 zł.
Tak przynajmniej jest regulaminie, w praktyce jest trochę inaczej :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#157576  autor: Adami
 27 lut 2007, 20:31
Dziękuję za odpowiedzi.
Znam już odpowiedź na moje 3 pytanie jakby ktoś był zainteresowany: jeżeli takie plany się pojawią lub zdejmą dziwne ograniczenie (neostrada+ abonament socjalny) będzie można przejść na inny abonament telefoniczny. Obecnie obowiązuje opłata przy zmianie z jakiegokolwiek planu tp na plan socjalny i wynosi 6,1zł.