• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #156236  autor: barteks2
 23 lut 2007, 19:00
Właśnie mówili w TVN24, że Netia podłączyła tylko 2 tys. klientów z 50 tys. wniosków jeśli chodzi o usługę Net24. Szczegóły za chwilę w programie Fakty, Ludzie, Pieniądze na TVN 24 :)

#156250  autor: I_Was_Dj
 23 lut 2007, 19:45
Jak bedziesz ogladał ten program to napisz potem jakies dokładniejsze info:) mam nadzieje, że za długo nie bede czekał na podłączenie :[

#156776  autor: kredek
 25 lut 2007, 09:44
I_Was_Dj pisze:Jak bedziesz ogladał ten program to napisz potem jakies dokładniejsze info:) mam nadzieje, że za długo nie bede czekał na podłączenie :[
Ja już czekam - jakby liczyć od telefonu pierwszego do Netii - z 6-7 tygodni. :evil:
Od momentu podpisania umowy - bity, pełny miesiąc.
7 lutego wysłali pismo do TPSA, nie ma nie odpowiedzi, kilka dni temu ponaglenie - też nie ma odpowiedzi.
Orientujecie się jak wygląda sprawa rezygnacji z Net24, jak jeszcze nie podłączyli? :cry: :twisted:

#156828  autor: tomico
 25 lut 2007, 12:50
Dziwnie, ja wiem że u mnie w województwie dogadały się jakiś czas temu odziały regionalne TP i Netii i świadczą już od jakiegoś czasu NET 24 na łączach TP. Jak ta usługa już u mnie na śląsku działała to dopiero była negocjowana w skali kraju. Dużo moich znajomych z tego skorzystała.

#157256  autor: gordo
 26 lut 2007, 20:17
Hehe, no troche tra to podlaczanie neta. Oni sie po prostuy nie wyrabiaja, ale to nie znaczy ze nic nie robia. Tam praca az wrze w Netii. jednak nie dziwie sie spoznieniom. kilkadziesiat ludzi podlaczyc to trzeba troche czasu :-) W kazdym razie jak juz bedizecie mieli net to wyjdzie wam na dobre. Ja ciagle mam NEO i mimo ze mnie nie rozlaca to czasem przychodza jej 'gorsze dni' i net dziala jak [*]

#157266  autor: kredek
 26 lut 2007, 20:35
To pewnie na mój mail odpowiedzieli, bo wszystkie te sprawy poruszyłem w nim - wczoraj wysłałem na podany przez Was mail.
Ale to mnie nie pociesza zbytnio. Dziś anulowałem wypowiedzenie netu z innej firmy (z której przez LAN korzystałem) - przedłużyłem o kolejny miesiąc; luty się kończy. Na szczęście nie robili problemów (w sumie mogli).
A godzinę temu zadzwonił automat z Netii-infolinii, że "przyznano mi 90% rabatu na 1-wszy m-c". No fajnie, ale na jedno wyjdzie, nie wiadomo (nie wierzę, póki nie zobaczę) czy w końcu net podłączą a poza tym... neo nie miałem, więc nie wiem czy się z rabatu nie wycofają.
Pożyjemy, zobaczymy - generalnie PARANOJA, ale to taki kraj.
Mam cichą nadzieję, że do końca marca "się wyrobią".... :shock: