Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam! czy ktoś z was nie musi już sie martwić limitem? tzn czy komuś juz działa to zniesienie limitów z dnia 1 lutego. albo może ktos juz przekroczył i nie poniósł konsekwecji ?
Na razie nic mi na ten temat nie wiadomo. wystawiono mi fakturę 08.02.2007r. ale tam są tylko opłaty za telefon i internet - żadnych opłat za przekroczony limit. Zresztą i tak nie przekroczyłem limitu transferu. Wydaje mi się, że TP SA powinna rozesłać jakąś informację do abonentów w związku ze zniesieniem limitu transferu danych.
Przecież za to nigdy nie ma opłat dodtakowych. Poprostu ci zmniejszają prędkość z tej na która masz umowę do 32kb/s. U mnie niestety cały czas w panelu widnieje limit....
limit podstawowy 25.00 GB
limit dokupiony w tym miesięcu (zdrapka) 0 GB
limit zwiększony (opłata abonamentowa) 0.00 GB
aktualny transfer z prędkością 1 Mb/s
suma ściągniętych w tym miesiącu danych 11347.64 MB
dziedziel pisze:Cytat:
limit podstawowy 25.00 GB
limit dokupiony w tym miesięcu (zdrapka) 0 GB
limit zwiększony (opłata abonamentowa) 0.00 GB
aktualny transfer z prędkością 1 Mb/s
suma ściągniętych w tym miesiącu danych 11347.64 MB
o matko ~12GB??? ja sie w 2 tygodnie ledwo wmieszcze... ale TV i Radio na necie robia swoje...