Strona 2 z 2

Post:04 sty 2008, 23:49
autor: orB
A nie wystarczy po prostu wcisnąć któregoś bocznego przycisku by godzina się podświetliła?

Post:06 sty 2008, 13:13
autor: ignis
Faktycznie wystarczy nacisnąć którykolwiek z bocznych przycisków, aby godzina wyświetliła się na krótko-i to w sumie wystarczy. Dzięki orB :smt008

[ Dodano: 2008-01-09, 18:22 ]
Ciekawostka...Właśnie chwilę temu zegar sam pojawił się, a ma to chyba związek ze zmianą stacji bazowej.
Fajnie to wygląda, ale długo nie potrwa-bo jak w piosence "pojawia się i znika";...aż do otwarcia klapki (bo parę dni wstecz również pokazał się).

Re: [K1] zewnętrzny wyświetlacz

Post:11 sty 2008, 00:28
autor: buli
Agapeee pisze:witam, orientuje się ktoś może czy można w motoroli K1 zmienić wygląd zewnętrznego wyświetlacza. mam ten telefon od kilku dni i na zewnętrznym wyświetlaczu widnieje logo Orange. Wiecie może czy jest możliwość zmiany na jakikolwiek inny rysunek? Dziękuje i pozrawiam :D



witam to musisz miec cos z telefonem bo dzisiaj wziolem to motke z salonu orange nowa i normalnie mi wyswietla na tym malym ekraniku godzine date zasieg baterie i tapete jaka mam na glownym wyswietlaczu i to nie prawda ze to masz przez orange bo skoro masz to przez orange do dlaczego ja mam normalnie???? pozdro

aha i jeszcze jedno bardzo wazne pytanie i wazny problem mianowicie mialem motke v360 ktora bardzo polecam przez 2 lata ani razu w serwisie:D i pare razy spadla ok do problemu w tej motce v360 nie mialem glownych przyciskow na srodku ekraniku tylko wysuwaly mi sie z lewej strony i bylo widac cala tapetke a w tej k1 mam tak ze te glowne sa na srodku ekranu i nie wiem czy da sie z tym cos zrobic czy nie prosze bardzo was o pomoc

POZDRAWIAM

[ Dodano: 2008-01-11, 00:31 ]
ignis pisze:Faktycznie wystarczy nacisnąć którykolwiek z bocznych przycisków, aby godzina wyświetliła się na krótko-i to w sumie wystarczy. Dzięki orB :smt008

[ Dodano: 2008-01-09, 18:22 ]
Ciekawostka...Właśnie chwilę temu zegar sam pojawił się, a ma to chyba związek ze zmianą stacji bazowej.
Fajnie to wygląda, ale długo nie potrwa-bo jak w piosence "pojawia się i znika";...aż do otwarcia klapki (bo parę dni wstecz również pokazał się).

zeby miec godzinke na stale tak jak ja mam to musie wejsc w menu ustawinia i wylaczyc wygaszacz ekranu taj zaden a opuznienie wylacz i bedzie gites:DDDD

[ Dodano: 2008-01-11, 00:35 ]
gomez1982 pisze:Niestety ale w Motoroli cały urok się właśnie skupia na dłubaniu w sofcie.Dlatego kobiety kupują Motorole bo ładne klapki a faceci którzy lubią się pobawić właśnie dla tego dłubania i dla ciekawego wyglądu.

niemasz racji wystarczy wylaczyc wygaszacz ekranu i masz godzine date zegar baterie i zasieg wiem bo dzis wziolem motke k1 z orange i mam normalnie i zadne grzebanie w sofci a to jest moja 2 motka wczesniej mialem v360

//Pisz po polsku; poprawnie, z kropkami i przecinkami!

ps. witamy na forum

Post:11 sty 2008, 09:47
autor: gomez1982
buli pisze:niemasz racji wystarczy wylaczyc wygaszacz ekranu i masz godzine date zegar baterie i zasieg wiem bo dzis wziolem motke k1 z orange i mam normalnie i zadne grzebanie w sofci a to jest moja 2 motka wczesniej mialem v360
Ja nie mówię tu o tym jak to zrobić tylko o tym że są faceci którzy biorą Motorole żeby sobie przy nich podłubać.Nie wiem czy masz takie ciągoty ale ja lubię sobie przy komputerze i innych urządzeniach pomajstrować.

Post:16 sty 2008, 10:04
autor: ignis
"nie masz racji wystarczy wylaczyc wygaszacz ekranu i masz godzine date zegar baterie i zasieg wiem bo dzis wziolem motke k1 z orange i mam normalnie i zadne grzebanie w sofcie"

Jeśli ktoś nabył telefon bez simlocka (tzn.wcześniej był na vodafone), to wyłączenie wygaszacza nic nie daje.
Zostaje albo podłączenie USB i wgranie odpowiedniego skina, albo podświetlanie bocznym przyciskiem (co też czynię).

Post:30 sty 2008, 18:47
autor: sarenka82
Witam serdecznie
Czy wie może ktos czy mozna zmienic aby wyswietlacz zewnetrzy w k1 był cały zas w spoczynku...w mojej co jakis czas sie zapala gasnie i znow sie zapala nawet gdy tel. jest wogóe nie dotykany troche to wkurzajace
Pozdrawiam i prosze o szybka odp..

Post:31 sty 2008, 21:16
autor: mariusz9a
sarenka82 pisze:w mojej co jakis czas sie zapala gasnie i znow sie zapala nawet gdy tel. jest wogóe nie dotykany
Dziwne. Moja znajoma ma Motorole K1 i jak telefon sobie spokojnie leży to samoistnie nigdy jeszcze nie widziałem aby ekran się podświetlił:| Zresztą ona sama też się na coś takiego nie skarży.

Post:01 lut 2008, 02:39
autor: orB
Tak się robi gdy telefon odbiera jakieś wiadomości z sieci. Chyba chodzi o położenie[miasto podane na tapecie] i aby się nie zapalał spróbuj to wyłączyć.

Post:01 lut 2008, 10:15
autor: sarenka82
Własnie...dzieje sie ta tylko wtedy gdy jestem w pracy a gdzy jestem w domku tel nie reaguje..moze chodzi o to ze pracuje w drukarni i sa tam rózne uzadzenia...bez przewodowe tez...mozesz mi powiedziec jak to wyłaczyc...mam ta mk1 dopiero 2 dni i nie zabardzo wiem

Post:08 lip 2010, 14:42
autor: blondynka
A ja mam pytanie,gdy włączam komórkę i wpiszę Pin to potem pokazuje mi się logo Plusa jest to denerwujące,bo ja mam Orange,a czuję się jak żywa reklama Plusa,potem mam już normalne logo,ale denerwuje mnie,że pokazuje się po wpisaniu PINu logo Plus czy można to jakoś zmienić?:D

Post:08 lip 2010, 15:03
autor: orson_dzi
Telefon był z Plusa, więc to normalna rzecz w tym przypadku.

Post:08 lip 2010, 15:19
autor: kerim36
blondynka,

idz do pierwszego lepszego komisu i powiedz zeby wgrali ci niebrandowany soft - jesli wydatek 40-60zl jest tego wart - to jest taka mozliwosc

Post:08 lip 2010, 17:16
autor: blondynka
O to szkoda kasy,będę zamykać oczy,jak wpisze Pin:)dzięki:)

Post:08 lip 2010, 23:04
autor: Prometo
blondynka zobacz kiedy był napisany założony temat :evil: Odkopujesz stare tematy. Załóż jeden ogólny o swoich problemach z telefonem i zadawaj pytania.

Post:09 lip 2010, 10:20
autor: blondynka
Yyy nie bardzo rozumiem,myślałam,że jak mam podobny problem to mogę się podczepić do takiego tematu,a po co ciągle tworzyć nowe i robić bałagan,jak piszę na temat?Spoko,ale na innych forach tak się robi.Już nie przeszkadzam i nie będę pisać nie martw się,jak tak przeszkadzam.Pozdrawiam.