Heyah! Mam dla Was słowa z jednej reklamy. Chyba nie będę musiał pisać o jaką markę chodzi i kiedy mniej więcej była emitowana

Jeśli też kojarzycie jakieś fajne teksty z reklam naszych operatorów komórkowych, to zapraszam do podzielenia się tą wiedzą, a nawet może powspominania

oto te słowa, które do dziś kojarzą mi się pozytywnie z określonymi wartościami:
"Popatrz... Rewolucja w telekomunikacji, to więcej niż swoboda ruchu. Czysty dźwięk powstaje dzięki cyfrowej technologii. Dlatego gdziekolwiek jesteś, blisko jesteś. Posłuchaj... Te Era nowej komunikacji, gdzie nawet szept przeniknie poprzez szum miasta. Należysz do wyjątkowego pokolenia. Porozmawiaj... Otwiera się świat. Nadeszła Era GSM. Teraz możesz mówić!"
Dodam, że na końcu tej reklamy pojawia się także napis: "Już działamy" i numer bezpłatnej infolinii. Jak ktoś chce przypomnieć sobie lub zobaczyć po raz pierwszy tę reklamę, to zapraszam na You Tube

Tam jest jeszcze wiele innych, w tym jedna z 2002r.- bardzo fajna. Pewnie niektórzy z Was już wiedzą, jaką reklamę marki Era mam jeszcze na myśli

Z tego roku też jest rewelacyjna reklama marki Plus, z też fajnym tekstem wyświetlanym w postaci napisów

Końcowe hasło czytane przez lektora to: "Plus GSM: jutro zaczyna się dziś."Niestety ostatnio nie mogę jej znaleźć na YU
A tę reklamę kojarzycie?!:
"Umysły genialnych ludzi zmieniają świat. Pokazują, że istotę rozwoju stanowi nowa Idea. Nasza Idea, to ciągle nowe pomysły, które Ty zmieniasz we własne Idee. Idea... Żeby mieć ideę!"
Na koniec tego postu jeszcze jedna reklama Ery z 1996r., Napiszę tylko, że "scena" jest podświetlona na ciemnoniebieski kolor. Są tam ludzie i wypowiadają pewne słowa, jakby rozmawiali przez telefon, a na końcu słyszymy tekst lektora i widzimy ludzi odrywających się od "ziemi"- to chyba miało służyć pokazaniu, jaką to wolność daje nam telefonia komórkowa

A oto krótki tekst:
facet: "Halo! To ja jestem w drodze."
kobieta: "Tak słucham."
chłopak: "Tu mówi Staś."
lektor: "Wyraźnie słyszalny głos i pełna swoboda ruchu. Komunikacja bezprzewodowa poszerza Twój świat. Era GSM. Połącz się z nami!"
Na końcu tekst: "Teraz możesz mówić", a następnie "Już działamy!" z numerem infolinii
Mam nadzieję, że chyba nikomu nie przeszkadza, że pozwoliłem sobie założyć taki trochę sentymentalny temat?!

Pozdrawiam i czekam na Wasze reklamowe "wspomnienia"