• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #262800  autor: Robaas
 20 kwie 2008, 15:44
witam serdecznie,
czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć w którym wariancie multiboxa jest natychmiastowe powiadomienie o nowej wiadomosci? pamiętam, że kiedyś to było podane na stronie, ale od kilku dni szukam i nie mogę się doszukać. Chyba, że macie jakiś inny sposób na dostawianie informacji smsem o nowym emailu? kiedyś miałem mail.papla.pl ale od dawna nie działa i mi bardzo tego brakuje.
z góry dziękuję i pozdrawiam

#262806  autor: Monty Python
 20 kwie 2008, 16:08
witaj Robaas , zapoznaj się proszę bardzo dokładnie z informacjami na tej stronie :
http://www.orange.pl/portal/map/map/dis ... id=1451439 , jak sądzę znajduje się tam odpowiedź na Twoje pytanie :) . Pozdrawiam :smt006
P.S. Wnioskując z powyższej lektury to w przypadku chęci natychmiastowego powiadamiania o nowej poczcie , musisz mieć opcję MultiBox Gold bądź MultiBox Platinum

Są rzeczy, które robią się same - wąsy się robią, bałagan/bajzel w Orange się robi ... :lol: :mrgreen:

#262807  autor: Robaas
 20 kwie 2008, 16:17
o dzięki... przeglądałem to tyle razy i nie widziałem tego co mnie interesuje. To teraz czas przetestować czy to tak działa jakbym sobie życzył. Dzięki jeszcze raz.