Tak ale gdyby te telefony nie były na jednym koncie abonenckim to dostałbyś 300 za każdy ... podobnie sytuacja ma sie z 60 punktami za polecenie zapłaty... jeśli miałbyś te numery na osobnych kontach to tak jak ktoś wcześniej napisał nie sumują sie one jednak można w każdej chwili numery z wielu kont abonenckich przypisać do jednego i wtedy BOA zsumuje ci punkty i po 3 miesiącach od takiego zabiegu można je wykorzystać i zamówić nagrodę...
Ja np mam 4 aktywne numery i 2 lata temu połączyłem je bo nie wiedziałem że tak będzie właśnie... tak szybko licząc straciłem przez to następująca liczbę punktów:
300pkt za staż * 4 (bo co pół roku) * 3 (bo mam 4 aktywacje a naliczali tylko dla jednej) = 3600 pkt
60pkt (polecenie zapłaty) * 24 (bo co miesiąc) * 3 (bo mam 4 aktywacje a naliczali tylko dla jednej) = 4320 pkt
razem dostałe
7980 pktów mniej
Szkoda że nie wiedziałem o tym wcześniej bo bym wtedy tych kont nie łączył wystarczyło by połączyć je w momencie gdy tych punktów nazbierało by sie dużo np. po 2 latach i później odczekać 3 miesiące i zabrać coś fajnego z ich ofert nagród