• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #201623  autor: Ish
 12 lip 2007, 13:26
Mam pytanko czy ktos wie jak mam to wylaczyc.

Co tydzien przychodzi mi sms ze przedluzaja mi aktywacje na kolejny tydzien. A ja juz nie chce tego przedluzac. Wiem ze jest mozliwosc zrezygnowania z tego - przez SMS. Ale na jaki numer i jaka tresc - nie mam pojecia.

#201641  autor: MADMAX
 12 lip 2007, 13:52
Aby zakończyć subskrypcję Serwisu Użytkownik powinien wysłać bezpłatny SMS pod numer 8089 o treści GG ANULUJ. Zakończenie subskrypcji możliwe jest w każdym czasie. Anulowanie subskrypcji nie powoduje zwrotu należności za niewykorzystany okres trwania subskrypcji.

Pozdrawiam

#201655  autor: Ish
 12 lip 2007, 14:07
Wielkie dzieki :)

#201724  autor: przemek910
 12 lip 2007, 17:18
Ish pisze:Mam pytanko czy ktos wie jak mam to wylaczyc.

Co tydzien przychodzi mi sms ze przedluzaja mi aktywacje na kolejny tydzien. A ja juz nie chce tego przedluzac. Wiem ze jest mozliwosc zrezygnowania z tego - przez SMS. Ale na jaki numer i jaka tresc - nie mam pojecia.
Trzeba bylo spojrzec na moj temacik :D
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=12344

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#201730  autor: Pawrzes
 12 lip 2007, 17:35
Problem wyjaśniony i temat przewodni wskazany, w takim razie zakładam kłódkę na temat ;)

Pozdrawiam