• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #190769  autor: krodakowska
 08 cze 2007, 23:05
Nie potrzebnie uruchomiłam usluge sprawdzanie stanu konta krótkim kodem , jestem w mixie i mam SE i mogłem to sprawdzać z poziomu SIM. Czy mozna to jakos wyłączyc ze by znowu można było sprawdzac standardowo Tan jak w Sonych Erickssonach??? Pytam ekspertów???

#190789  autor: kamil1221
 08 cze 2007, 23:28
Nie - to nieodwracalna operacja.
Trzeba było się zapoznać z regulaminem...
Uwaga! Od momentu aktywacji nie ma możliwości powrotu do usługi sprawdzania kredytu na karcie SIM.

#190849  autor: Kaczy
 09 cze 2007, 07:51
Do niedawna była na to furtka, poprzez wymianę karty SIM. Ale teraz i tą drogę zamknęli, gdyż wymienia się karty na taki system jaki się ma (AoC lub OCP).

...::: Made for loneliness :::...

#190851  autor: dechomenon
 09 cze 2007, 08:04
Kaczy pisze:Do niedawna była na to furtka, poprzez wymianę karty SIM. Ale teraz i tą drogę zamknęli, gdyż wymienia się karty na taki system jaki się ma (AoC lub OCP).
no własnie a KAczy nie dostaliście czasami bardzo mało kart OCP? po jeden szt. z różnym HLR ?

#190865  autor: Kaczy
 09 cze 2007, 09:09
dechomenon pisze:no własnie a KAczy nie dostaliście czasami bardzo mało kart OCP? po jeden szt. z różnym HLR ?
Po dwie sztuki :D

...::: Made for loneliness :::...