• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #172488  autor: ghostdog
 10 kwie 2007, 14:52
czy zauważyliście, że coraz mniej telefonów oferuje Orange? Najpierw z ich strony zniknął SPV, potem kolejne nokie, samsungi i SE. Czyżby mieli zamiar wprowadzić nowe fony?? Patrząc jednak z perspektywy kilku lat bycia abonentem Orange (wcześniej Idei) szczerze wątpię bo odkąd pamiętam zawsze era i plus mialy lepszą ofertę dot. najnowszych fonów w stosunku do orange.

#172506  autor: art
 10 kwie 2007, 15:47
Pewnie wycofują to co sie nie sprzedaje albo to co już poznikało z magazynów... w erze to sporo modeli jest ale tylko w cenniku :D jakiś czas temu chciałem przy przedłużaniu umowy kupić nokie n73 i 3 tygodnie czekałem i nic ("niestety nie jest chwilowo osiągalny")... w końcu kupiłem 6280...

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#172548  autor: JacekS
 10 kwie 2007, 16:53
Ciekawe, moze rzeczywiscie wprowadzaja nowe fony

#172709  autor: Wilker
 10 kwie 2007, 21:59
to wiadomo, że pewne modele się wycofuje, bo są już stare, słabo się sprzedają albo coś :)

#172931  autor: art
 11 kwie 2007, 15:58
No i coś tam wprowadzają nowego
http://www.telepolis.pl/news.php?id=8078

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#172999  autor: ghostdog
 11 kwie 2007, 17:37
tyle, że mnie chodzi o telefony naprawdę zaawansowane technologicznie a nie słabizna - nie wiem może nowy HTC, coś co naprawdę może przyciągną nowych klientów a u starych spowodować, że będą darzyli szacunkiem dostawcę usług. W przeciwnym razie okaże się, że wielu starych będzie odchodzić do innych firm bo oferują lepsze oferty. swoją drogą żenujace jest to, że nikomu nie chce się starać o "starego", bo wolą "nowego" i nie zawsze tak pewnego.

#173055  autor: Sirmark
 11 kwie 2007, 19:22
ghostdog pisze:tyle, że mnie chodzi o telefony naprawdę zaawansowane technologicznie a nie słabizna - nie wiem może nowy HTC
nie mam informacji, ale przeczucie mam takie ze rzeczywiscie cos w koncu sie powinno pojawic nowego, bo od dawna nic ciekawego nie wprowadzili.

zreszta u pozostalych jest nie lepiej.
W Plusie przydalyby sie jakies nowosci, a w magazynie Ery tez sporo modeli dostepnych w promocji nie ma.

Tak wiec, ja osobiscie licze, ze w koncu sie jakies nowosci pojawia.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew