- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
mam do ciebie ps. amfi na screnach ktore ogladalem sa jednak imiona i nazwiska, daty urodzenia itd... a dane te mogl kazdy ujrzec bez posiadania zandych umiejetnosci. jesli chodzi o mon to dali d... ale tam to juz trzeba bylo miec umiejetnosci
zreszta o monie tu nie gadamy

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'
A ja Wam opowiem, jak to wybierałem się po telefon do P4...
Wypełniłem ankietę, dostałem telefon, później maila, wyznaczyłem termin i poszedłem... Niestety, na miejscu okazało się, że mnie nie ma na liście. Miałem czekać na telefon, ale dostałem tylko maila. Kolejnego. Kolejnego z nowym hasłem i możliwością wyznaczenia nowego terminu (drugie podejście już dziś, o 9.00 na Pańskiej). I nie to, żebym jakoś wyjątkowo się na nich gniewał za to, że mnie nie było na liście - nic z tych rzeczy - błędy sie zdarzają. Niestety, to jak mnie potraktowano, a był to totalny brak pomysłu na taką sytuację. Spychologia stosowana. Wiem - dostaje w zasadzie coś za darmo, ale pamiętać trzeba, że poświęcam im swój czas. Zobaczymy za kilkanaście godzin - uda się, czy nie. Czekajcie na wieści.
OT Pozdrawiam i witam wszystkich (pierwszy post
)
Wypełniłem ankietę, dostałem telefon, później maila, wyznaczyłem termin i poszedłem... Niestety, na miejscu okazało się, że mnie nie ma na liście. Miałem czekać na telefon, ale dostałem tylko maila. Kolejnego. Kolejnego z nowym hasłem i możliwością wyznaczenia nowego terminu (drugie podejście już dziś, o 9.00 na Pańskiej). I nie to, żebym jakoś wyjątkowo się na nich gniewał za to, że mnie nie było na liście - nic z tych rzeczy - błędy sie zdarzają. Niestety, to jak mnie potraktowano, a był to totalny brak pomysłu na taką sytuację. Spychologia stosowana. Wiem - dostaje w zasadzie coś za darmo, ale pamiętać trzeba, że poświęcam im swój czas. Zobaczymy za kilkanaście godzin - uda się, czy nie. Czekajcie na wieści.
OT Pozdrawiam i witam wszystkich (pierwszy post

uhuhuRokko pisze:o przepraszam nie zapedzielm sie. Nie chce tworzyc OT.ale trzeba bylo okolo 3 tygodnie temu ogladac program tera my na TVN, zaprosili szefa komendy policji i ich informatyka i jednego z hakerow.koles na oczach widzow wszedl na strone komendy glownej.
http://terazmy.onet.pl/1380487,archiwum.html
prosze.

Wpisz sobie w google Gorion znajdzie ci cala prawde o tym HAKERZE

ja juz wiecej nie pisze bo leze na podlodze i placze z beki

Powiem krotko : To nie jest Haker, To nie byl Wlam, To wszystko bylo wkretem.
Jesli kogos interesuje ten temat
to zapraszam
Kod: Zaznacz cały
Dowod na to ze to nie byl hack
http://platyna.platinum.linux.pl/gorion/
Kod: Zaznacz cały
Ok sorry za wielki OT.http://platyna.platinum.linux.pl/gorion/gorion-niehacked.txt
ale to tylko takie wrazenie. mi sie wydaje ze uzywaja tego samego systemu wyciszania szmow ktory jest w stacjonarkach netii. tam tez w przerwach miedzy slowami jest zupelna cisza. czasem jak dzwonie z p4 to lapie sie na tym ze pytam rozmowce czy jeszcze jest bo mam wrazenie ze rozmowe przerwalo. pewnie sie niedlugo przyzwyczaje...Rokko pisze:w zwyklych rozmowach zauwazylem, ze czasami dzwiek zanika.
amfi
Mozliwe, ale ja mam tez tak w trakcie wypowiedzi drugiej strony. nasmarowalem juz do nich stosowna uwage.Nie zawsze chca sie sciagnac pliki z innych stron niz ich. kumpel mi poumieszczal troche aplikacji na swojej stronce i one nie chca zejsc. Mam tez problem z zainstalowaniem jadugadu.