Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
nie wiem co dokladnie trzeba zrobic,aby dostac zaproszenie na taka impreze...ale pewnie trzeba byc aktywnym blogowiczem i moze wziasc udzial w konkursach organizowanych na portalu...
ja osobiscie nie bylam na imprezie Play,ale z tego co czytalam u kilku osob na blogu, to zaproszenie na impreze bylo nagroda za aktywno uczestnictwo w tygodniu disco...mo ze ktos byl na tej imprezie i sie lepiej orientuje??:>
jak wasze reportaze z imprezy na konkurs miesiaca??
fotki juz widzialam i podziwialam...widac, ze warto udzielac sie na playmobile.pl bo zaproszenie na taka imprezke to nie lada gratka dla blogowiczow...
zreszta to jedyna zaleta, moza by je wymieniac i wymieniac, prawda??:>
Jak tu tematy szybko posuwają się do przodu... Jakiś tel do wygrania ajj to pewnie ja go zgarnę tylko powiedzcie jaki konkurs, jak imprezowy to dziś ruszam w tany robić foty
Ja juz dodałam relacje. Dobrze,ze później oficjalnie na stronie podają kto wygrywa- tak jak bylo z poprzednim konkursem. Przynajmniej wiadomo,ze to zadna ściema.
moja relacja imprezowa od soboty jest juz dostepna na playmobile.pl...
przejzalam sobie linki imprezowe innych blogowczow i widac,ze ludzie sie postarali...
dzis pojawila sie info na blogu blogowym,ze tematem nowego miesiaca jest "ona i on"...a w tym tygodniu rozprawiamy o rozstaniach czyli tzw "nowych poczatkach":)
Konkurs nowy jest
Na blogu blogowym można o nim przeczytać
No dobra, zdradzę na co to konkurs. Otóż trzeba wrzucić fotki czegoś co najbardziej nas przeraża
Ja już mam pewien pomysł :>
Wypadałoby coś wygrać w końcu
Ja chyba, że się pochwalę, wziąłem jako pierwszy udział )) zobaczymy jakie będą efekty, dziś o godzinie duchów rozwiązaniem znaczy wyniki czekam z niecierpliwością