• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#254161  autor: kwistas
 01 mar 2008, 14:51
Mi tam narazie UMTS to życia nie jest potrzebny EDGE wystarczy, ale dobrze by było żeby to się jakoś rozwijało... :roll: Najpierw Poręba a teraz Sławin :?: No ręce opadają :|

#254167  autor: Vieslav
 01 mar 2008, 16:01
Chyba promocja na moherowe berety była :lol: . Najśmieszniejsze jest to, że nikt nie chce nadajników a każdy chce zasięg i narzeka, że go nie ma. A jak zwróciłem komuś uwagę, że skoro to szkodzi to po co ma komórkę to niestety nie umiał znaleźć racjonalnych argumentów. UMTS jest, ale dla mnie nieużyteczny, chyba, że na spacerze sobie opere mini odpale.

#254170  autor: kwistas
 01 mar 2008, 16:12
UMTS jest dość zbędną rzeczą jeśli chodzi o fony. Tu bardziej chodzi o internet bezprzewodowy w laptopie. Mohery takie są i nic nie zrobisz trzeba poczekać kiedy wymrą lub przekupić Rydza, bo plebanów na każdej parafii za drogo wyniesie. :-D I tak mamy dobrą sytuację bo Orange ma najlepszy zasięg EDGE a to druga technologia po UMTS.
pozdrawiam 8)