• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#170873  autor: stelle
 05 kwie 2007, 22:44
Z drugiej strony takie forum nawet z negatywnymi postami to doskonałe źródło wiedzy odnośnie tego nad czym firma powinna popracować, czego klienci oczekują. Jak sie potrafi z tego korzystać, to można dobrze na tym wyjść.

#170896  autor: D@rio
 05 kwie 2007, 22:59
stelle, ale dla firmy jest to niekorzystne zjawisko i nie może być jej wizytówką.

Obrazek

#170982  autor: roxa
 06 kwie 2007, 10:16
wiadomo że negatywne opinie odstraszają potencjalnych klientów, ale z drugiej strony firma z takich właśnie opinii powinna wyciągać wnioski i dążyć do tego aby wyeliminować niedoskonałości.. i to się tyczy każdej firmy bez względu na profesje. powinno tak być.. a jak jest :?: każdy widzi.. :roll:

[scroll]Seniorita Czikita[/scroll]

#171147  autor: D@rio
 06 kwie 2007, 17:33
roxa pisze:ale z drugiej strony firma z takich właśnie opinii powinna wyciągać wnioski i dążyć do tego aby wyeliminować niedoskonałości..
czasami jest to trudne, czasami nie możliwe a czasami jeszcze "góra" uważa inaczej. Pozatym, zawsze się znajdzie ktoś kto będzie "psioczył". Nie da się wszystkich zadowolić.

Obrazek

#171209  autor: stelle
 06 kwie 2007, 20:45
Że się nie da wszystkich zadowolić to oczywiste. Tyko czasem łatwiej trzymać pod kontrolą negatywne wypowiedzi pojawiające się na własnym forum firmy niż te, które pojawiają się gdzieś indziej. I nie chodzi mi tu wyłącznie o usuwanie postów. można przecież przytaczać argumenty, które będą świadczyły na korzyść firmy.

#171211  autor: D@rio
 06 kwie 2007, 20:51
stelle pisze:Tyko czasem łatwiej trzymać pod kontrolą negatywne wypowiedzi pojawiające się na własnym forum firmy niż te, które pojawiają się gdzieś indziej.
a właśnie myśle że odwrotnie. Myslisz że tak łatwo ustosunkować się do negatywnych opinii, ataków i "zabarwić" często rzeczywistość albo zmienić wizerunek postów? ;)
stelle pisze:można przecież przytaczać argumenty, które będą świadczyły na korzyść firmy.
owszem, można odbijać piłeczkę albo mówić ze białe jest czarne, ale to nie na dłuższą metę. Przy konstruktywnych kwestiach ciężko postawić kontrargument.

Obrazek

#171235  autor: roxa
 06 kwie 2007, 22:00
Macie rację.. najlepszy byłby złoty środek :) zresztą tak to już jest że ludzię chętniej wyrażają negatywne niż pozytywne opinie, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji :) niemniej jednak forum na portalu PLAYa uważam za dobry pomysł.. chociaż teraz znowu stworzyli własnego bloga, co prawda świątecznego, ale robi on troche za takie forum momentami 8)

#171302  autor: ozp
 07 kwie 2007, 00:17
Ale to tak wogóle ciekawe zjawisko...a negatywne opinie o Playu ludzie również na swoich blogach umieszczają...nie zawsze są one słuszne i rzeczowe ale są...czoć forum pewnie by było lepszym rozwiązaniem ;)

:::...ReMeMbEr Me...:::

#171884  autor: ganc2
 09 kwie 2007, 00:33
ozp pisze:forum pewnie by było lepszym rozwiązaniem ;)
Forum ma heyah i powiem ci że to nie jest dobry pomysł :(
Lepiej gdy ma się swojego bloga możesz łatwiej panować nad komentarzami, treścią, itd.
Natomiast na forum heyah był straszny nieporządek, :( dzicz, sicz i pożoga. Wiem bo przez bardzo długi czas się tam udzielałem (2599 postów), do czasu aż zmieniłem operatora na play :-D

#172196  autor: ozp
 09 kwie 2007, 22:23
Może to i dobry pomysł jednak... Tak to każdy jest moderatorem swojego bloga ;))

#172271  autor: roxa
 10 kwie 2007, 09:30
przecież nigdy sie nikomu nie dogodzi i nawet jak będzie dobrze to znajdą się czarne owce narzekające dla zasady :)

#172845  autor: terry69
 11 kwie 2007, 12:24
Mi tez wydaje sie,ze pomysl z blogami jest lepszy od forum.W sumie latwiej jest nad tym zapanowac.A pomysl blogow sprawdzil sie,bo u niektorych wpisy sa codziennie...

terry

#173124  autor: ozp
 11 kwie 2007, 21:48
Jak to powiedział kiedyś klasyk myśli polskiej..."wszystko ma swoje plusy i minusy...ale niektóre minusy są dodatnie " L. W ;)

#173136  autor: amfi
 11 kwie 2007, 22:12
hehehehe, forum by sie przydalo ale ciezko bylo by utrzymac je w ryzach, no chyba ze zatrudnili by niezla grupke adminow zeby cenzurowali wszystkie posty

w sumie blogi sie chyba sprawdzily, ja np. nigdy wczesniej nie prowadzilem czegos takiego a teraz to pare razy w tygodniu cos tam wrzuce, jakies ciekawe fotki itp

amfi

#173320  autor: mandala
 12 kwie 2007, 15:05
odrazu cenzurowali, przecież trzeba dawać prawo do wypowiedzi.
chociaż onz już zezwala na ograniczanie wolności słowa. ale tylko w sprawach religii.
no a forum, lub jeden duży blog. może i by się przydało.

#173346  autor: Rradzio
 12 kwie 2007, 16:42
a co w końcu z filmami?? Bo czekam na to bardzo :)

#173439  autor: ozp
 12 kwie 2007, 19:49
Jak to co? :) na youtubie pewnie są ;)))

#173516  autor: Rradzio
 13 kwie 2007, 08:10
No tak, ale poszła fama, że będą na poratul! Ja uważam, że to fajna opcja! Więc czekam :)

#173637  autor: mandala
 13 kwie 2007, 15:06
hmm, ja nie słyszałam o zamieszczaniu reklam na portalu, ale w sumie byłaby to wygodna opcja. chyba plus tak ma. tymczasem trzeba przeszukiwać np. youtube, może ma ktoś linka do ostatniej reklamy z sauną? bo słyszałam coś o niej, ale tv nie oglądam. a ciekawam.