vinc pisze:pakiety internetowe w atrakcyjnej cenie oferuje właśnie Plus.
Te pakiety to podpucha, z moich doświadczeń z MixPlusa zawsze wychodzi drożej. Tutaj zapomnisz aktywować, tutaj skończysz, tutaj nie wykorzystasz...
[ Dodano: 2008-11-13, 16:19 ]
anamorph22 pisze:przez długi weekend korzystałam z netu w plusie, kompletna porażka, nie wiem, czy oni mieli jakieś problemy z siecią, ale wciąż miałam problemy z zasięgiem..nie dośc, że net wolny jak poturbowany ślimak to jeszcze problemy z dzwonieniem i wysyłaniem smsów...
Pojęcie "wolny" internet dla każdego znaczy coś innego.
[ Dodano: 2008-11-13, 16:24 ]
tomko111 pisze:To wolę dołożyć 14zł na starter i mieć 1GB transferu w Play Online.

Dyskusja nad Play vs. cała reszta jest pozbawiona sensu. Ostatnio myślę nad tym dosyć intensywnie. Internet komórkowy ma być z założenia MOBILNY, czyli WSZĘDZIE. Internet z Playa takich kryteriów nie spełnia. Jest mobilny ale powiedzmy "w okręgu" jakiegoś miasta/lokalizacji.
[ Dodano: 2008-11-13, 16:26 ]
andiw pisze:i wtym przewaga nad Play Online - tam usługi głosowe to dodatek i jest drogi
Zauważ, że w Play online nie ma usług głosowych.
[ Dodano: 2008-11-13, 16:48 ]
mariusz9a pisze:I tak sie wyrabia opinia o necie mobilnym wśród również znajomych takiej osoby

Tak tak jak Neostrada jest zła.
Tak to jest jak się ma modem ZXDSL i aplikacje "Neostrada TP" oraz pełno wirusów.
Wśród moich znajomych zawsze drążyłem problem Neostrady.To tej pory w większości przypadków była to ich wina.
Dziwnie, że po instalacji antywirusa i dial-up wszystko chodziło "szybko".
Tak na marginesie Telepolis & GPRS & Firefox + AdblockPlus działa sprawnie.