• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#234205  autor: widex
 18 lis 2007, 19:10
D@rio pisze:Takie teorie to mnie rozwalają
Nieraz umiem napisać coś trafnego :D

#234248  autor: D@rio
 18 lis 2007, 22:21
widex pisze:
Nieraz umiem napisać coś trafnego
ha ha ha :mrgreen: :smt005

Obrazek

#234261  autor: widex
 18 lis 2007, 23:15
D@rio pisze:ha ha ha
Oki, wracamy do tematu :)

Ciekawe co będą oferować przedłużającym :D za dwa lata...

#234449  autor: Rradzio
 19 lis 2007, 21:34
Bardzo rzadko się wypowiadam na takich "wybuchowych" wątkach, ale jak mam tel w erze, nawet dwie karty i jeden w playu, to play wychodzi mi dużo dużo taniej, a oferta biznesowa, hm spory dystans przed erą plusem i orange... 20 groszy to coś... oczywiście jak ktoś rozkręca biznes i nie ma np. w erze 10 lat tel, bo wtedy wiadomo

[ Dodano: 2007-11-20, 17:15 ]
Jakieś komentarze, w sumie jestem ciekaw innych opinii, bo oczywiście zdaję sobie sprawę, że mogę nie mieć racji, albo nie znam wszystkich ofert, co jest wysoce prawdopodobne ...

#235124  autor: kubasz
 23 lis 2007, 15:00
Też mam mały problem z najmłodszą siecią - Play.

Pod koniec miesiąca pieniądze zaczynają same uciekać mi z konta. Sprawdzam stan i mam np. 4 gr, a już po chwili jestem 15 gr ponad abonamentem i tak dalej. Wiem, że są to sprawy groszowe, ale do końca miesiąca zbiera się około 3 lub 4 złotych i nie mogę dać rachunku na stałe zlecenie (staram się nie przekraczać kwoty zobowiązania). Co może być przyczyną?

#235125  autor: widex
 23 lis 2007, 15:08
kubasz, proponuje kontakt z BOK. My raczej na to nie zaradzimy.

Sam planuje przeniesienie numeru z Orange do Play Karty. Obawiam się, że będe żałował.

#235127  autor: tomko111
 23 lis 2007, 15:11
widex pisze:kubasz, proponuje kontakt z BOK. My raczej na to nie zaradzimy.

Sam planuje przeniesienie numeru z Orange do Play Karty. Obawiam się, że będe żałował.
Twoje wypowiedzi są tak śmieszne, że kocham je czytać. Skoro obawiasz się, że będziesz żałował, to zostań w złodziejskim orange i będzie po kłopocie.. :roll:

#235128  autor: senshiro
 23 lis 2007, 15:13
Ja kupiłem nowy starter do Play'a i używam go od miesiąca, a abo w Orange porzucę w styczniu. I nie będę mieć żadnych skrupułów :)

Obrazek

#237925  autor: Mikilus
 07 gru 2007, 17:02
Ja od 4 miesiacy jestem w Play na obonament i jestem w 100% zadowolony, wszystko bylo OK, tez chcialem wziasc ten telefon, ale pani, która mnie obslugiwala odradzila, ze bardzo czesto sie psuje ;)), zawsze w jakiejs ofercie musi byc jakis gorszy model. Polecam wszystkim PLAY :P 8)

#238188  autor: senshiro
 08 gru 2007, 20:12
Mikilus pisze:tez chcialem wziasc ten telefon, ale pani, która mnie obslugiwala odradzila, ze bardzo czesto sie psuje
O jakim telefonie mowa, bo nie za bardzo rozumiem... :?

Obrazek

#238424  autor: margit
 09 gru 2007, 21:04
Przesadzacie wg mnie ci, którzy tak narzekacie na ofertę Play..
Po pierwsze- który operator w pełni zaspokaja wasze potrzeby? Żaden..
Po drugie- któey operator daje najnowsze modele telefonów za przystępną cenę? żaden oprócz Playa..
A obsługa jaka jest taka jest- w jednym salonie zdarzy się przemiła pani, która z chęcią pomoże, a w drugim jakiś leniwy biurokrata, który będzie nam utrudniał..\

Ja z Playem jestem już prawie rok i nie żałuję.

#239020  autor: neon4
 12 gru 2007, 18:05
senshiro pisze:
Mikilus pisze:tez chcialem wziasc ten telefon, ale pani, która mnie obslugiwala odradzila, ze bardzo czesto sie psuje
O jakim telefonie mowa, bo nie za bardzo rozumiem... :?
Jak nie wiesz SAMSUNGI i LG się strasznie psuja są to najtańsze telefony a zarazem się strasznie psuja. NOKIA no i jeszcze SE. Słyszałem że BENQ I SIMENS jest dobry.
Co do PLAY nic specjalnego nie maja w ofercie zasięg nie jest tak doskonały jak piszą...
Byłem testerem PLAY i nic specjalnego u innych jest podobnie. :wink:

#239440  autor: yagi
 14 gru 2007, 19:23
neon4 pisze:Słyszałem że BENQ I SIMENS jest dobry
Pierwsza sprawa to nie do konca, poniewaz telefony tego duetu mialy notoryczne usterki, a po drugie to byl (czas przeszly bo juz nie ma komorek tego duetu a BenQ nie za bardzo ma czego szuakc juz na polskim rynku)...

Samsungi wcale sie tak nie psuja jak piszesz. Wrecz odwrotnie... Co do LG to sie juz bardziej zgodze... Ale byly problemy z low-end'ami. Shine, Prada, itp. telefony dopiero pokaza za jakis czas jak to wychodzi LG ;)

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#239454  autor: skalarek
 14 gru 2007, 19:48
@widex akurat jeśli przechodzisz z Orange do Play to jeśli nie masz większości połączeń w Orange to nigdy w życiu tego nie będziesz żałował. A jeśli przechodzisz na abonament i zależy Ci na telefonie to tym bardziej. Zobacz sobie obecną cenę W880i w Orange w abonamencie 50 złotowym ~ 800 zeta. I porównaj to z ofertą Play ~ 50 zł. A jak przechodzisz do Play Karta to jeśli masz rozmowy do różnych sieci i wydajesz minimum 25 zł/m-c + odbierasz jakieś rozmowy to tym bardziej. (Może masz w Orange rodzinę to wtedy za rozmowy poza pakietem w abonamencie zapłacą drożej, ale jeśli mieszczą się w limitach to nie ma problemu) Nie wiem nad czym się w ogóle zastanawiasz. Ja mam rodzinę w Erze i pomimo tego przechodzimy do Play a gdybym był w Orange to w ogóle bym się nie wahał.... Kiedyś pożegnałem Orange ;)

#240214  autor: margit
 17 gru 2007, 21:24
"Co do PLAY nic specjalnego nie maja w ofercie zasięg nie jest tak doskonały jak piszą..."

Od czasów testerskich trochę się zmieniło :)
Zasięg jest w tej chwili OK. Jeszcze bez rewelacji (Era ma lepszy) ale postęp ogromny.

#261708  autor: Gr3gorix
 13 kwie 2008, 19:23
yagi pisze:
neon4 pisze:Słyszałem że BENQ I SIMENS jest dobry
Pierwsza sprawa to nie do konca, poniewaz telefony tego duetu mialy notoryczne usterki, a po drugie to byl (czas przeszly bo juz nie ma komorek tego duetu a BenQ nie za bardzo ma czego szuakc juz na polskim rynku)...

Samsungi wcale sie tak nie psuja jak piszesz. Wrecz odwrotnie... Co do LG to sie juz bardziej zgodze... Ale byly problemy z low-end'ami. Shine, Prada, itp. telefony dopiero pokaza za jakis czas jak to wychodzi LG ;)

Dokładnie zgadzam sie Benq wycofał sie z Polski nie maja zbytu... na zachodzi idzie im lepiej ale sa brane jako telefony hhmmmm z niższej pułki jak u nas 6151

Telefon jest jak kobieta- ładujesz w nią pieniądze ale ciągle nie jestes z niej w 100% zadowolony...

#261712  autor: kowcio
 13 kwie 2008, 19:33
Gr3gorix pisze:pułki
półki jak już.
Gr3gorix, nie odkopuj tematów bo to się dla Ciebie mile nie skończy.

#261716  autor: Gr3gorix
 13 kwie 2008, 19:44
tzn? mozna jasniej? nie przepadam za internetową napinką(nie posądzam Cie o to offkoz), ale jak juz to mógłbys sie rozwinąc

Telefon jest jak kobieta- ładujesz w nią pieniądze ale ciągle nie jestes z niej w 100% zadowolony...

#261743  autor: dechomenon
 13 kwie 2008, 22:46
OT zamykam go...